fbpx
Junnu-break 5-7-vuotiaille

Junnu-break 5-7-vuotiaille

1006 1006 people viewed this event.

Saiffan suositut junnu-break tunnit käynnistyvät pian ja ilmoittautuminen on nyt auki! Lisäsimme toiveiden mukaisesti tunnin myös lauantai-iltapäiviin. 

Saiffan syyskausi starttaa maanantaina 7.8. 

TO klo 17.15-18.00 junnu-break 5-7 -v

LA klo 13.00-13.45 junnu-break 5-7 -v

JUNNU-BREAK

Junnu-Break on lasten oma break-tunti kaikille tanssista ja monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille. Tunneilla tutustutaan breakin ja hip hop -kulttuurin perusteisiin leikkien, pelien ja break-harjoitteiden avulla. Junnu-break -tunnilla lapsen itsetunto vahvistuu kannustavan ilmapiirin, hyvän yhteishengen ja onnistumiskokemusten kautta.

MITEN ILMOITAN LAPSENI MUKAAN?

Voit ilmoittautua mukaan kätevästi painamalla ylhäällä olevaa tuntia. Linkki ohjaa sinut suoraan meidän tuntivarausjärjestelmään WodConnectiin (sisäänkirjautuminen kätevästi esim. Facebook-tunnuksilla). Huomioithan, että lasku saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tunneille pääsee mukaan myös membershipillä, kymppikortilla tai kertamaksulla. Katso kaikki vaihtoehdot täältä. Ensimmäisellä vierailulla tuntia voi myös kokeilla maksutta. Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan respan kautta. Tunnin varaustilanteen voit tarkistaa tästä. Huomioithan, että junnu-break on suosittu tunti, joten suosittelemme ostamaan kausimaksun jolla lapselle varataan paikka automaattisesti koko syyskaudelle.  

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse info@saiffa

Katso syyskauden lukujärjestys täältä.

Tervetuloa mukaan!

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2023-08-07 @ 16:00

Share With Friends