fbpx

FLOW MO

FLOW MO EDUSTAA KOVAA TYÖTÄ JA RAKKAUTTA HIP HOP -KULTTUURIA KOHTAAN

FLOW MO EDUSTAA KOVAA TYÖTÄ JA RAKKAUTTA HIP HOP -KULTTUURIA KOHTAAN

MIKÄ FLOW MO?

Helsinkiläinen Flow Mo Crew on Suomen menestynein katutanssiryhmä ja kuusinkertainen breakdancen Suomen mestari. Vuonna 2002 perustetun katutanssin pioneeriryhmän jäsenet ovat kiertäneet maailmaa vuosia kilpailemassa, esiintymässä, tuomaroimassa katutanssin suurimpia kilpailuja ja opettamassa työpajoja. Flow Mo on nostanut suomalaisen katutanssin maailman tietoisuuteen 2000-luvun alussa. Ryhmän omaperäinen tyyli on on vaikuttanut katutanssijoihin ympäri maailmaa. Flow Mo:n merkittävimpiin kilpailusaavutuksiin kuuluu New Yorkin suurimman breakdance-kilpailun, Rock Steady Crew Anniversaryn voitto vuonna 2006.Suomessa Flow Mo tunnetaan pitkäaikaisena hip hop-kulttuurin vaikuttajana. Tanssin lisäksi ryhmän jäsenet ovat aktiivisia muusikkoina, dj:nä, kuvataiteilijoina ja tapahtumanjärjestäjinä. Ryhmän dynaamisia esiintymisiä on nähty esimerkiksi Tanssi tähtien kanssa- ja Eurovision Dance Contest -tv-ohjelmissa. Ryhmä on julkaissut myös kaksi dvd:tä, Lifetime of Soul ja Arctic Flow’ers. Neljä Flow Mo:n jäsentä ovat perustaneet katutanssikeskus Saiffan Helsinkiin vuonna 2010.

“Flow Mo on yksi harvoista todellisista creweistä maailmalla. He ovat ylläpitäneet omaa tyyliään vuosikausia. He eivät seuranneet trendejä, vaan loivat omat trendit.” -Dj Renegade, UK

Flow Mo profile pic

Ryhmän tanssijat esiintyvät musiikkivideoissa:

ANNA SOIDA

Elastinen

TUHLAAJAPOIKA

CHEEK

FREESTYLER

BOMFUNK MC’S

Ryhmä on tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa:

Red Events
Red Bull
Nokia
Levis logo
IBM logo
Dickies logo
Aerial7 logo
Adidas logo
Vuokatti logo
Rähinä Records
Stockmann logo

FLOW MO

Suomi-breikin kivijalka

Flow Mo – Suomibreikin kivijalka -kirja esittelee ryhmän historian, jäsenet ja saavutukset, mutta teos on myös kuvaus breikki- ja hiphop-kulttuurin toisen aallon noususta Suomessa 1990-luvun lopulta lähtien. Teoksessa on runsaasti värikuvia.

Lataa kokonainen CV:mme tästä.