fbpx

TILAVUOKRAUS

VUOKRAA TILAA!

Vuokraa Saiffan upeat ja laadukkaat tanssisalit käyttöösi! Oli sitten luvassa tanssikurssi, vakituiset treenit, konferenssi, webinaari, synttärit tai vaikkapa virkistyspäivä, tilamme on muokattavissa palvelemaan sinun tarpeitasi.

 

Tilamme ovat vuokrattavissa sellaisenaan käyttöösi sekä järjestämme vaivattomasti kanssasi yksityistunnit, polttaritunnit tai yrityksesi virkistyspäivät. Pystymme järjestämään näihin tilaisuuksiin paikanpäälle tanssiopetuksen lisäksi myös DJ:n joka tuo upean lisämausteen tapahtumaan kuin tapahtumaan. Tilamme soveltuvat loistavasti myös erilaisiin verkkotapahtumiin. Lisäksi voit varata meiltä kerta- tai vakivuoroja omaan tanssiharjoitteluun!

259m2 tilamme sijaitsevat aivan Helsingin ydinkeskustassa, Lönnrotinkatu 25 A:ssa. Niistä löytyvät kaksi ilmastoitua salia, lounge-oleskelutila, pukuhuonetilat sekä kahdet wc-tilat. Tanssisalit ovat varustettu huippuluokan äänentoistolla, peileillä ja valaistuksella, sekä nyt myös Genano-ilmanpuhdistuslaitteilla. 

 

Käytössäsi on tarvittaessa myös 31 toimistotuolia, valkokangas ja videotykki. 

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla info@saiffa.fi tai puhelimella 0445001311. Mainitsethan tarjouspyynnössä mahdollisimman kattavasti varustelutarpeesi niin voimme räätälöidä juuri teille sopivan kokonaisuuden.

(Huom. vuokraamme saleja myös korona-aikana)