fbpx

TIETOA MEISTÄ

SAIFFA OY - FLOW MO DANCE SCHOOL est. 2010

Tanssitunti

Saiffa on vuodesta 2010 Helsingin sydämessä toiminut katutanssikeskus, joka tarjoaa oppilailleen laadukasta, tasolta toiselle etenevää taiteen perusopetusta. Tanssikoulun ovat perustaneet kansainvälisesti menestyneen Flow Mo -tanssiryhmän jäsenet. Koulu on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen katutanssikulttuurin edelläkävijänä. Olemme myös ensimmäinen maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu suomalainen katutanssikoulu. Meidän järjestämät tunnit ja tapahtumat ovat jo vuosien ajan houkutelleet katutanssin harrastajia ympäri maailmaa vierailemaan koululla ja Suomessa.

Haluamme omalla esimerkillämme inspiroida erityisesti lapsia ja nuoria katutanssilajien pariin. Meidän tärkeimpänä tehtävänä on tarjota tanssitunteja kaikenikäisille tanssista kiinnostuneille. Lisäksi koemme tärkeäksi nostaa kotimaisen katutanssin opetuksen tasoa ja tietämystä. Haluamme myös edistää paikallista katutanssikulttuuria ja edistää sen arvostusta, niin tanssilajina kuin kulttuurina. Toimintaamme kuuluu vahvana osana lisäksi tanssitapahtumien, kilpailuiden ja tanssikurssien järjestäminen. Vuodesta 2010 eteenpäin Saiffa on tunnettu ensimmäisenä tanssikouluna, joka aloitti järjestämään kaikille avoimia ja matalan kynnyksen koulujameja. Tavoitteena on tarjota kaikille positiivinen, turvallinen ja inspiroiva harrastusympäristö.

Tanssiva nainen
Tila 2

Saiffalla on avarat ja tyylikkäät tilat Helsingin ydinkeskustassa. Kokonaisuudessaan pinta-alaa tiloilla on 259 neliömetriä. Tanssisalit ovat varustettu huippuäänentoistolla ja loistavalla tanssilattialla. Saiffan sydän eli lounge, toimii tuntien odotus- ja lämmittelytilana ja siellä toimii myös meidän kauppa. Kannustamme aloittamaan lämmittelyn ja jammailun jo ennen tuntia Loungessa, näin päästään tunnilla suoraan asiaan. Näiden lisäksi toimitiloissa on luonnollisesti pukuhuone ja WC-tilat asiakkaiden käytössä.

TIESITKÖ ? 1

“Saiffa” on tanssijoiden käyttämä termi tanssiringistä (cypher), saiffaaminen taas tarkoittaa ringeissä tanssimista ja osallistumista.

Saiffa wall logo

TIESITKÖ ? 2

Olemme ensimmäinen maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu suomalainen katutanssikoulu.

TIESITKÖ ? 3

Olemme järjestäneet koululla lähes 100 tanssitapahtumaa ja kansainvälisten tanssijoiden työpajaa.

SAIFFAN ARVOT

KUNNIOITUS

VASTUULLISUUS

JATKUVUUS

TURVALLISUUS

YHTEISÖLLISYYS

TASAVERTAISUUS

ASIOITA, JOITA HALUAMME TOIMINNALLAMME VÄLITTÄÄ:

Hauskanpito ja tanssin luoma ilo

Katutanssien historia, kehittäjät, terminologia, oikea tieto, musiikin ilosanoma.

Itseluottamuksen löytäminen tanssin kautta.

Mahdollisuus oman menestyksen luomiseen omistautuneisuuden kautta.

Yhdessä liikkumisen tuoma hyvä olo ja unohtumattomat muistot.

Identiteetin löytäminen ja rakentuminen tanssin kautta.

Matalan kynnyksen uusien lajien ja harrastusten kokeileminen, iästä tai taustasta riippumatta.