fbpx

LUKUJÄRJESTYS

KESÄN LUKUJÄRJESTYS

Saiffan kesätunneilla tanssitaan kolmen viikon jaksoissa kesäkuussa 27.5.- 14.6. ja heinäkuussa 1.7-19.7. Kesä on parasta aikaa aloittaa tanssiharrastus, syventyä eri tyyleihin tai tanssia vapaasti oman aikataulun mukaan. On aika pistää tanssijalkasi liikkeelle ja nauttia kesän rytmeistä yhdessä upean tanssiyhteisömme kanssa.

Voit osallistua kesän tunneille kätevällä ja edullisella 5- tai 10-kerran tanssilipuilla (voimassa 27.5.-19.7.) tai Saiffan Membershipillä! Myös kertamaksu ja normaalit kymppikortit käyvät hyvin.

Kesäkuun tunnit 27.5.-14.6:

K: Maanantai

K: Tiistai

K: Keskiviikko

K: Torstai

K: Perjantai

Heinäkuun tunnit 1.-18.7:

H: Maanantai

H: Tiistai

H: Keskiviikko

H: Torstai

H: Perjantai

KEVÄÄN LUKUJÄRJESTYS 8.1.-18.5.2024:

Kevään 2024 lukujärjestys löytyy alta. Keväälle on luvassa ennätyksellisen laaja kattaus katutanssilajeja, nyt myös lauantaisin! 

Opetustiimissä ja lukujärjestyksessä on uusia lisäyksiä. Suomen breakkimaajoukkueen Pontus Linder ottaa haltuun torstain break-tunnit. Emmi Mikkilä aloittaa punking/waacking-tunnit torstai-iltaisin. 

Kevätkaudella tanssi jatkuu myös hiihtoloman aikana, yhteensä siis 19 viikkoa. Luvassa on siis kaikkien aikojen katutanssikevät!

Voit ostaa kausimaksun klikkaamalla haluamaasi tuntia alta, tällöin varaat paikan tunnilta koko kaudeksi. 

Mukaan pääsee myös kätevästi kymppikortilla, Saiffa membershipillä tai kertamaksulla. Kymppikortilla tai membershipillä voit varata paikan kaksi viikkoa etukäteen wodconnectissa. Kertamaksut myydään vastaanotossa. 

Saiffa membership on aktiivitanssijan paras vaihtoehto! Jos tanssit kaksi tai useampaa kertaa viikossa, on se myös edullisin. Voit ostaa membershipin nettikaupasta tai vastaanotosta.

Sali 1:

S1: Maanantai

S1: Tiistai

S1: Keskiviikko

S1: Torstai

S1: Perjantai

S1: Lauantai

Sali 2:

S2: Maanantai

S2: Tiistai

S2: Keskiviikko

S2: Torstai

S2: Perjantai