fbpx

Tervehdys tuleva Saiffalainen! Oletko jo tutustunut meidän lukujärjestykseen ja haluaisit aloittaa tunnit Saiffalla mutta et ole vielä varma, mikä vaihtoehdoista olisi sinulle oikea? Alta löydät selvennykset eri vaihtoehtoihin, joilla voit osallistua tunneille juuri sinulle sopivalla tavalla.

Saiffalla voit aloittaa tunnit koska tahansa, vaikka kesken kauden! Uusille asiakkaille ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen, joten lämpimästi tervetuloa mukaan!

Mitkä ovat eri vaihtoehdot? – löydät ne tästä!

KAUSIMAKSU
”Haluan osallistua yhdelle tunnille viikossa”

Mikäli haluat vakiopaikan jollekkin viikottaiselle tunnille, Saiffan Kausimaksu on oikea ratkaisu sinua varten.

Kausimaksulla varmistat paikkasi valitsemallesi tunnille, eikä sinun tarvitse ilmoittautua viikoittain etukäteen sillä sinulle on aina paikka varattuna. Riittää, kun ilmoitat läsnäolosi paikan päällä vastaanotossamme ennen tunnin alkua.

Mikäli hankit kausimaksun kesken kautta, maksat vain kuluvan kauden jäljellä olevista tanssikerroista. Jos sinulle tulee poissaoloja vakiotunniltasi, voit hyödyntää ne muilla tunneilla korvauskertoina saman kauden aikana.

MEMBERSHIP-JÄSENYYDET
”Olen aktiivitanssija ja osallistuisin useammalle tunnille viikossa”

Tanssitko paljon ja haluat osallistua useammalle kuin yhdelle tunnille viikossa? Sinulle suosittelemme ehdottomasti Saiffan membership-jäsenyyttä!

Saiffan Membership-jäsenyydellä tanssit rajattomasti joko toistaiseksi voimassa olevalla jäsenyydellä tai määraikaisilla 6 kk tai 12 kk jäsenyyksillä. Mitä pidemmäksi aikaa sitoudut, sitä edullisemmin tanssit!

Tutustu meidän membership-sopimusehtoihin huolella ennen jäsenyyden hankkimista. Löydät ne täältä.

10-KORTTI JA KERTAMAKSU
Aikani on rajallinen ja osallistun tunneille silloin, kun aikatauluuni sopii”.

Saiffan 10-kortti ja kertamaksut toimivat sinulle upeasti.

10-korttimme on voimassa 6 kk ostopäivästä ja kortilla pääset varaamaan paikkasi tunneille etukäteen silloin kun sinun aikatauluusi sopii.

Kertamaksulla sinun tarvitsee vain tulla paikanpäälle ja ilmoittautua mukaan vastaanotossamme ennen tunnin alkua.

Mikäli näiden lisäksi herää kysymyksiä niin vastaanottohenkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Voit myös halutessasi laittaa meille shköpostia osoitteeseen info@saiffa.fi.