Syyskausi on käynnissä, tule mukaan!

Syyskausi on täällä! Tuttujen tuntien ja opettajien lisäksi syyskaudelle mukaan hyppäävät uutena opettajina toivotut Jasmir Vesander, Akim Bakhtaoui ja Emmi Mikkilä. Jasmir tuo mukaan commercial- ja hip hop choreo -tunnit, Akim opettaa tiistaisin hip hop choreoa ja hip hop freestyleä, Emmi tuo mukaan uuden lajin Heels choreo sekä hänellä on myös hip hop perusteet tunti maanantailla.

Tarkista lukkarista omat suosikit ja tule mukaan!

Saiffan tunnit voi aloittaa koska vain tasosta riippumatta myös kesken kauden! Jos olet liikkeellä ilman aiempaa tanssikokemusta suosittelemme aloittamaan tunnit perusteet tai perusteet 1 -tason tunneilta, jotka soveltuvat parhaiten vasta-alkajille. Kokeneimmille suositellaan korkeampaa tasonumeroa sekä keskitason tai edistyneet-tuntia. Kausimaksulaiset voivat korvata väliin jääneet tunnit saman kauden aikana.

Saiffa Membership on aktiivitanssijan paras vaihtoehto. Se on myös edullisin vaihtoehto jos tanssit useammin kuin kerran viikossa. Tutustu Membership-sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

Uusille asiakkaille ensimmäinen kokeilutunti on maksuton (ei vaadi erillistä varaamista, tule vain suoraan tunnille vastaanoton kautta).

Tanssitunteja kuvataan ajoittain Saiffan sosiaaliseen mediaan. Mikäli et halua näkyä videoissa niin voit kuvattaessa siirtyä sivuun ja ilmoittaa ettet halua kuviin.

Tunneille ilmoittautuminen

Päivän tuntien varaustilanteen voit tarkistaa TÄSTÄ (wodconnect palvelu, sisäänkirjautuminen kätevästi esim facebook-tunnuksilla)

  • Kertamaksulla ja kokeilukerralla emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia. Tunneille pääsee mukaan vastaanoton kautta saapumisjärjestyksessä kapasiteetin mukaan. Tuntien varaustilanteen voit tarkistaa Saiffan wodconnect-palvelussa kohdassa bookings.
  • Membership-asiakkaat ja 10 kerran korttilaiset voivat etukäteen varata paikan tunnilla wodconnectissa, lue tarkempi ohjeistus TÄÄLLÄ. Ostettaessa jäsenyys aktivoidaan viimeistään ensimmäisellä tanssikerralla, jonka jälkeen varaus onnistuu.
  • Kausimaksulla varaat paikan tunnille koko kaudeksi, tämä hoituu klikkaamalla haluamaasi tuntia lukkarista ja maksamalla maksu wodconnect-palvelussa verkkopankilla. Varmistaakseen paikan tunneilla suosittelemme siis erityisesti membershipin tai kausimaksun hankkimista. 

Syksyn lukujärjestys löytyy alta, mahdollisia päivityksiä tulossa vielä heinäkuun aikana. Kausimaksulaisille ilmoittautumiset ovat avattu. Paikanvaraus tunneille membership-jäsenille ja kymppikorttilaisille aukeaa 1.8.2020.

Syksy lukujärjestys 10.8.-18.12.2020:

Sali 1

Waacking open level
Sini

Hip Hop freestyle open level
Sini

Hip Hop tekniikka open level
Sini

Commercial keskitaso
Josefiina

Hip Hop choreo keskitaso
Josefiina

House perusteet 2
Sami V

Commercial perusteet
Jasmir

Hip Hop choreo perusteet
Jasmir

Hip Hop perusteet 2
Sami V

Twerk tekniikka
Alexandra

House perusteet 1
Linda

Junnu-Break (5-7v)
Simeoni

Twerk choreo
Alexandra

Break perusteet lapset 7-10v
Taija

House edistyneet
Linda

90's Hip Hop open level
Taija

Hip Hop keskitaso 1
Ita

Popping open level
Jeniwai

House keskitaso 1
Ita

Sali 2

Hip Hop freestyle open level
Akim

Dancehall open level
Bubblin' Crew

Hip Hop Choreo perusteet
Akim

Party Dance & Grooves
Jeniwai

Locking perusteet
Sami

Heels choreo perusteet
Emmi

Hip Hop perusteet 1
Emmi

Break perusteet 20v+
Jussi

Break perusteet 1
Taija

Hip Hop perusteet 20v+
Taija

 Break edistyneet
Jussi

Break perusteet 2
Simeoni

Locking edistyneet
Sami