Saiffan tunnit verkossa

Saiffa on kiinni koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemisen toistaiseksi. Seuraamme virallisia tiedotuskanavia ja toimimme valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti. Tiedotamme uudelleen avaamisesta tilanteen edetessä.

Saiffa Online

Saiffan online-tunnit siirtyvät kokonaan Zoom-palvelun puoleen. Zoom-palvelun kautta pystymme tarjoamaan mahdollisimman normaalin ja interaktiivisen tanssituntielämyksen. Tunnin aikana opettajan on mahdollista nähdä oppilaat (toimii, kuten mikä tahansa videopuhelu) ja näin ollen ohjeistaa heitä yksitellen. Välineeksi tarvitset vain puhelimen, läppärin tai padin. Lisäksi oppilaat voivat kysyä kysymyksiä ääneen. 

Lue lisää tästä ja tule mukaan: www.saiffa.fi/online.

----

Tuttujen tuntien ja opettajien lisäksi kevätkaudelle mukaan hyppäävät uutena opettajina toivotut Sini Tuominen ja Katja Rauhala. Sini aloittaa hip hop freestyle - sekä hip hop tekniikka -tunnit lauantaisin. Katja aloittaa vogue-opettajana perjantaisin. 

Tuntivalikoima on siis entistä laajempi, tarkista lukkarista omat suosikit ja tule mukaan!

Saiffan tunnit voi aloittaa koska vain tasosta riippumatta myös kesken kauden! Jos olet liikkeellä ilman aiempaa tanssikokemusta suosittelemme aloittamaan tunnit perusteet 1 -tason tunneilta, jotka soveltuvat parhaiten vasta-alkajille. Kokeneimmille suositellaan korkeampaa tasonumeroa tai edistyneet-tuntia. Väliin jääneet tunnit voi korvata saman kauden aikana.

Saiffa Membership on aktiivitanssijan paras vaihtoehto. Se on myös edullisin vaihtoehto jos tanssit useammin kuin kerran viikossa. Tutustu Membership-sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

Uusille asiakkaille ensimmäinen kokeilutunti on maksuton (ei vaadi erillistä varaamista, tule vain suoraan tunnille vastaanoton kautta).

Tanssitunteja kuvataan ajoittain Saiffan sosiaaliseen mediaan. Mikäli et halua näkyä videoissa niin voit kuvattaessa siirtyä sivuun ja ilmoittaa ettet halua kuviin.

Tunneille ilmoittautuminen

Päivän tuntien varaustilanteen voit tarkistaa TÄSTÄ (wodconnect palvelu, sisäänkirjautuminen kätevästi esim facebook-tunnuksilla)

  • Kertamaksulla, kymppikortilla ja kokeilukerralla emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia. Tunneille pääsee mukaan vastaanoton kautta saapumisjärjestyksessä kapasiteetin mukaan.
  • Membership-asiakkaat voivat etukäteen varata paikan tunnilla wodconnectissa, lue tarkempi ohjeistus TÄÄLLÄ. Ostettaessa jäsenyys aktivoidaan viimeistään ensimmäisellä tanssikerralla, jonka jälkeen varaus onnistuu.
  • Kausimaksulla varaat paikan tunnille koko kaudeksi, tämä hoituu klikkaamalla haluamaasi tuntia lukkarista ja maksamalla maksu wodconnect-palvelussa verkkopankilla. Varmistaakseen paikan tunneilla suosittelemme siis erityisesti membershipin tai kausimaksun hankkimista. 

Kevään lomat ja pyhät, jolloin ei järjestetä tunteja:

  • Pääsiäinen 10-13.4.
  • Vappu 1.5.

TULOSSA: 

Saiffan tanssileiri junnuille 8.-12.6. (Early Bird -hinta 31.3. saakka): https://www.wodconnect.com/saiffa-flow-mo-dance-school/seminars/6335

Kevään lukujärjestys 13.1.-23.5.2020:

Sali 1

Commercial Keskitaso
Josefiina

Hip Hop Choreo Keskitaso
Josefiina

House Perusteet 2
Sami V

House Perusteet 1
Lilli

Commercial Perusteet
Josefiina

Hip Hop Choreo Perusteet
Josefiina

Waacking Perusteet 2
Marika

Hip Hop Perusteet 2
Sami V

Katutanssi Lapset 7-12-v
Jeniwai

Twerk Tekniikka
Alexandra

Hip Hop Perusteet 1
Lilli

House Perusteet 1
Linda

Junnu Break 1 (5-7v)
Simeoni

Hip Hop Edistyneet
/ Freestyle
Marika

Waacking Perusteet 1
Marika

Twerk Choreo
Alexandra

Break Perusteet 1 (7-10v)
Taija

House Edistyneet
Linda

Bodyweight Training
Taija

Hip Hop Keskitaso 1
Ita

Hip Hop Perusteet 1
Marika

Popping Open Level
Jeniwai

House Keskitaso 1
Ita

Sali 2

Hip Hop Freestyle Keskitaso
Sini

Hip Hop Tekniikka Keskitaso
Sini

Dancehall Queen Style
Bubblin' Crew

Dancehall perusteet
Bubblin' Crew

Hip Hop Keskitaso 2
Linda

Locking Perusteet 1
Sami

Vogue Perusteet 1
Katja

Vogue Perusteet 2
Katja

Break Perusteet 20v+
Jussi

Break Perusteet 1
Taija

Hip Hop Perusteet 20v+
Taija

 Break Edistyneet
Jussi

Break Perusteet 2
Simeoni

Locking Edistyneet
Sami