Tunnit siirtyvät zoomiin loppukaudeksi

Saiffa joutuu sulkemaan ovet loppukaudeksi 2020 uusien koronarajoitusten ja -suositusten vuoksi. Järjestämme kuitenkin tunteja zoomissa 30.11. alkaen. Näistä päivitämme tietoa nettisivuille mahdollisimman pian. Luethan myös uusimman turvallisuustiedotteemme TÄSTÄ.

Kevätkauden lukujärjestys löytyy nyt sivuilta, syyskausi on käynnissä! Tuttujen tuntien ja opettajien lisäksi kevätkaudelle mukaan hyppää uutena opettajana Suvi Palonen toivotuilla vogue-tunneilla. Suvi aloittaa myös 13-17-vuotiaille suunnatun hip hop perusteet -tunnin perjantaisin.

Tarkista lukkarista omat suosikit ja tule mukaan!

Saiffan tunnit voi aloittaa koska vain tasosta riippumatta myös kesken kauden! Jos olet liikkeellä ilman aiempaa tanssikokemusta suosittelemme aloittamaan tunnit perusteet tai perusteet 1 -tason tunneilta, jotka soveltuvat parhaiten vasta-alkajille. Kokeneimmille suositellaan korkeampaa tasonumeroa sekä keskitason tai edistyneet-tuntia. Kausimaksulaiset voivat korvata väliin jääneet tunnit saman kauden aikana.

Saiffa Membership on aktiivitanssijan paras vaihtoehto. Se on myös edullisin vaihtoehto jos tanssit useammin kuin kerran viikossa. Tutustu Membership-sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

Uusille asiakkaille ensimmäinen kokeilutunti on maksuton (ei vaadi erillistä varaamista, tule vain suoraan tunnille vastaanoton kautta).

Tanssitunteja kuvataan ajoittain Saiffan sosiaaliseen mediaan. Mikäli et halua näkyä videoissa niin voit kuvattaessa siirtyä sivuun ja ilmoittaa ettet halua kuviin.

Tunneille ilmoittautuminen

Päivän tuntien varaustilanteen voit tarkistaa TÄSTÄ (wodconnect palvelu, sisäänkirjautuminen kätevästi esim facebook-tunnuksilla)

  • Kertamaksulla ja kokeilukerralla emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia. Tunneille pääsee mukaan vastaanoton kautta saapumisjärjestyksessä kapasiteetin mukaan. Tuntien varaustilanteen voit tarkistaa Saiffan wodconnect-palvelussa kohdassa bookings.
  • Membership-asiakkaat ja 10 kerran korttilaiset voivat etukäteen varata paikan tunnilla wodconnectissa, lue tarkempi ohjeistus TÄÄLLÄ. Ostettaessa jäsenyys aktivoidaan viimeistään ensimmäisellä tanssikerralla, jonka jälkeen varaus onnistuu.
  • Kausimaksulla varaat paikan tunnille koko kaudeksi, tämä hoituu klikkaamalla haluamaasi tuntia lukkarista ja maksamalla maksu wodconnect-palvelussa verkkopankilla. Varmistaakseen paikan tunneilla suosittelemme siis erityisesti membershipin tai kausimaksun hankkimista. 

 

Alta löydät kevätkauden 11.1.-22.5.2021 lukujärjestyksen:

Sali 1

Hip Hop 13-17-v perusteet
Suvi

Commercial keskitaso
Jasmir

Hip Hop choreo keskitaso
Jasmir

House perusteet 2
Sami V

Commercial perusteet
Jasmir

Hip Hop choreo perusteet
Jasmir

Hip Hop keskitaso
Sami V

Hip Hop choreo perusteet
Akim

House perusteet 1
Linda

Junnu-Break (5-7v)
Simeoni

Twerk choreo
Alexandra

Break perusteet lapset 7-10v
Taija

90's Hip Hop open level
Taija

Hip Hop perusteet 1
Emmi

Hip Hop perusteet 20v+
Taija

Popping perusteet
Jeniwai

House keskitaso 1
Ita

Sali 2

Hip Hop freestyle open level
Akim

Dancehall open level
Bubblin' Crew

Popping keskitaso
Jeniwai

Twerk tekniikka
Alexandra

Locking perusteet
Sami

House edistyneet
Linda

Heels choreo perusteet
Emmi

House perusteet 1
Ita

Break perusteet 20v+
Jussi

Break perusteet 1
Taija

 Break edistyneet
Jussi

Break perusteet 2
Simeoni

Locking edistyneet
Sami