Opettajaesittelyt

 • Jussi ”Focus” Sirviö
  Break

  Jussi aloitti tanssin breakilla vuonna 1995. Reilun 20-vuoden ura on vienyt Jussin katutanssin sanasaattajana yli 40:n eri maahan. Jussi on voittanut yli 50 ensimmäistä sijaa ympäri maailmaa, opettanut satoja workshoppeja ja tuomaroinut katutanssin maailman suurimmat katutanssikilpailut.

  Jussi on tunnettu monipuolisena tanssijana, päättäväisenä treenaajana ja ammattimaisena ja inspiroivana opettajana. Jussi julkaisi myös 2009 kulttimaineeseen nousseen opetus-DVD:n “Bboy Workshop”, jota on myyty tuhansia kappaleita ympäri maailmaa. Jussi pyörittää myös yhdessä b-girl AT:n kanssa online-opetuspalvelua B-Boy & B-Girl Dojoa. Jussin mukaan on ainoana maailmassa nimetty kilpailu Hollannissa: IBE Focus On Footwork Battle.

 • Linda Ilves
  House

  Linda Ilves on monipuolinen katutanssija, joka on kiertänyt maailmaa sekä oppimassa, että kisaamassa ryhmänsä CLEVA:n kanssa  vuosia. Hän on erikoistunut House- ja Hip hop-lajeihin ja on matkan varrella tullut menestystä kisoissa sekä SM-kisoissa että ulkomailla (mm. Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Tsekeissä).

  Linda on opettajana inspiroiva ja kannustava, ja hänet tunnetaan hänen musikaalisuudestaan ja leikkisästä/vapaasta otteestaan tanssiin.
   

 • Jenni "Jeniwai" Tuunainen
  Popping

  Jeniwai on yksi Suomen tunnetuimmista popping tanssijoista ja hän kuuluu menestyneeseen Skitsoflex-ryhmään. Hän on matkustanut aktiivisesti ympäri maailmaa kilpailemassa, opiskelemassa ja esiintymässä poppingilla vuodesta 2006 lähtien (mm. Japanissa ja Yhdysvalloissa).

  Jeniwai on ollut kasvattamassa Suomen katutanssikulttuuria mm. järjestäen katutanssitapahtumia (SADE) ja ollen ensimmäisiä popping tanssijoita Suomessa joka lähti raivaamaan tyylille tietä. Hän on opettanut poppingia vuodesta 2008 lähtien. Opettajana hänet tunnetaan kovista treeneistä, kannustavasta otteesta ja hyvästä meiningistä.

 • Lilli Huttula
  Vogue, House

  Vuodesta 2009 lähtien Lilli on ollut mukana useissa kokoonpanoissa ja menestynyt kilpailuissa sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Monipuolisuus on Lillille tärkeää, vaikka tällä hetkellä hän keskittyykin kolmeen lajiin: houseen, hiphopiin ja voguingiin. Hänestä tehtiin kansainvälisen House of Milan -voguekollektiivin jäsen alkuvuodesta 2013. Lilli tunnetaan myös EachOneTeachHelsinki ry:n puuhanaisena ja yhdistyksen kanssa hän on järjestänyt lukuisia tanssitapahtumia viime vuosien aikana.

  Opettajana Lilli on hyvin perusteellinen ja täsmällinen. Hän kannustaa oppilaita oma-aloitteisuuteen ja vaatii paljon mutta antaa myös tilaa erilaisille tavoille oppia. Lillin tunneilla keskitytään niin tekniikkaan, tanssillisuuteen kuin musiikista ja liikkeestä nauttimiseen.

 • Taija "Taya" Hinkkanen
  Break, Hip Hop, Bodyweight

  Taija "B-girl Taya" Hinkkanen aloitti hip hopin 90-luvun alussa ja on breikannut vuodesta 1997.Taija on kokenut Flow Mo Crew:n tanssija / tanssinopettaja ja on kilpaillut menestyksekkäästi, tuomaroinut ja pitänyt lukuisia workshoppeja ympäri maailmaa viimeisten 12 vuoden aikana. Taija sai kesällä kansainvälisen 2014 Spy Award -palkinnon tunnustuksena hiphop -kulttuurille tehdystä työstä ja inspiroimisesta maailmanlaajuisesti. Opettajana hänet tunnetaan energisestä, selkeästä ja kannustavasta opetustyylistään. Taija työskentelee tanssinopetuksen lisäksi myös personal trainerina  ja kehonpaino harjoittelun -ohjaajana.

 • Sami Harju
  Locking

  Vitsikkään leppoisa Sami tanssii lockingia tunteella. Will Funk For Food -ryhmän myötä tanssissa menestynyt Sami on kerännyt roppakaupalla niin kisa- kuin esiintymiskokemusta, jota itsetituleerattu tanssipanda jakaa eteenpäin tanssituntien muodossa. Kun Sami opettaa, niin on hauskaa ja hiki. Usein myös oppilailla.

 • Anniina Raittinen
  Dancehall, Twerk

  18 vuotta tanssia harrastaneena Anniina on kerryttänyt itselleen kokemusta monipuolisesti eri tanssilajeista. Anniina on kiertänyt ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa ja tanssinut festareilla useiden artistien taustatanssijana. Tällä hetkellä Anniina tanssii dancehall-ryhmässä nimeltä JaMam's Cats ja hänet tunnetaan myös suuren suosion saaneen twerk-lajin tanssijana. Pyllyn pyöritys ei siis lopu, vaan se saa luvan jatkua! Humoristinen ja täysillä eteenpäin -asenteen omaava Anniina on rohkaiseva ja kannustava opettaja, joka toivoo oppilailtaan heittäytymistä ja uskallusta haastaa itsensä. Anniina painottaa, että oikeanlaisen tekniikan opettamisen lisäksi on tärkeää saada oppilaille hyvä fiilis ja hiki pintaan jokaisen tanssitunnin jälkeen.

 • Giulia Oreto
  salsa rueda

  Giulia Oreto sukelsi salsan saloihin vuonna 2012 jolloin se vei hänen sydämmensä. Giulia pitää itseään pikemminkin katusalsaajana ja on tätä lajia harrastanut niin suomessa kuin Italiassakin. Vuonna 2015 hän voitti HSA:n salsa scholarshipin jolloin hän pääsi treenaamaan usean kertaisen World Salsa Championships voittajan ja So you think you can dance koreografin Liz Liran kanssa ja sai näin kokeilla myös salsan kilpatanssillisempaa puolta.

  Opettajana Giulia on iloinen, kannustava ja energinen. Tärkeintä on, että kaikki saavat kokea onnistumisentunteita, oppivat uutta ja poistuvat hymy kasvoillaan. Mottona on Credi in te – Usko itseesi.
   

 • Marika Peura
  hip hop, waacking

  Marika tanssii pääasiassa hiphoppia ja waackingia. Ahkeran treenaamisen lisäksi hän kilpailee, esiintyy ja opettaa. Ensimmäisen kerran Marika esiintyi tanssijana vuonna 1999. Määrätietoisen treenaamisen Marika aloitti vuonna 2007 New Yorkin reissun innoittamana. Hänelle matkustelu ja muihin tanssijoihin tutustuminen on ehdoton tanssin rikkaus. New Yorkin reissun lisäksi Marika on kerännyt tanssitietoutta Japanissa, Koreassa ja Euroopassa. Tärkein kehittyminen ja oppiminen on kuitenkin tapahtunut parhaiden ystävien seurassa. Parasta tanssissa on se fiilis kun keksii jotain itselleen uutta tai ylittää itsensä.

 • Mishka Luganski
  hip hop, house

  Mishka on ammattitanssija ja -koreografi, joka on erikoistunut freestyle-tanssiin. Mishkan cv on vaikuttava sisältäen suuria battleja ja esityksiä. Hän on myös RockUrok-tyylin ja kollektiivin kehittäjä/perustaja. Saiffalla hän opettaa hip hoppia ja housea.

 • Sanna Yrjänheikki
  somatic pilates + stretching

  Sanna on koulutettu Somatic Pilates ja Somatic Streching- ohjaaja, sekä opiskelee joogaohjaajaksi. Hän työskentelee freelance- tanssijana ja tanssinopettajana sekä kuuluu tanssikollektiivi Clevaan.

 Sanna tanssii pääasiassa hiphoppia ja housea. Tanssijan ammattinsa kautta Sanna ajautui pilateksen ja joogan pariin ja on harjoittanut molempia pitkään, mutta pilateksen uuden syvyyden hän löysi vasta vakavien polvi- ja olkapääleikkausten jälkeen. Fysioterapeuttinsa avulla hän syventyi pilatekseen kuntoutuksensa kautta mikä avasi hänelle täysin uuden maailman, sekä muutti hänen tapaansa liikkua, ajatella, hengittää ja ylipäätänsä olla. Monet loukkaantumiset ja sairastelut laittoivat Sannan pohtimaan elämäänsä uudelta kantilta ja on sen kautta myös kouluttautunut pääasiassa hyvinvointialoille.

 • Simeoni Juoperi
  break

  Simeoni "Slyrre äS" Juoperi Simeoni on tanssinut vuosituhannen vaihteesta ja vaikuttaa mm. ryhmissä Rancid Rockers, Hips Don't Lie, Vapaa Aika sekä rap-yhtyeessä Toistuvat Yllätykset.

  Tunneilla painotetaan tanssillisuutta, musikaalisuutta, oman kehon kuuntelua, improvisaatiota, aktiivista liikkumista sekä hauskanpitoa. Keskitymme myöskin etsimään omaa tyyliä ja tapaa liikkua. Kaikki vauvasta vaariin tai muoriin ovat erittäin tervetulleita.

 • Veera "Belle" Viitala
  dancehall

  Veera “Belle” Viitala elää intohimolleen dancehallille. Intohimo ja innostus lajia kohtaan on niin suuri, että Veera käy puolen vuoden välein Jamaikalla hakeamassa inspiraatiota ja kehittämässä ammattitaitoaan. Veera tanssii Unleash Crew:ssa (Official Dancehall Crew of the Year 2015). Veera on esiintynyt monipuolisesti aina pienistä klubikeikoista Ruisrockin päälavalle ja Helsingin Jäähalliin asti. Tunneillaan Veera painottaa, että dancehall tulee syvältä ja tanssi tulee tuntea aidosti omassa kehossa. Veeran tunneilla keskitytäänkin tekniikan lisäksi flown, oman ilmaisun ja tyylin löytymiseen. Tunneillaan Veera huomioi oppilaat yksilöinä ja tunneilla on aina hyvät vibat. Veeran tunnit ovatkit saaneet kiitosta erityisesti kannustavuudesta, rennosta ilmapiiristä ja oppilaiden nopeasta kehittymisestä.

 • Various
  popping

  Popping-tunteja opettaa syksyllä 2017 jaksoittain vaihtuva opettaja Suomen huipuista, kuten Veera Luoma, Olli Ohls, Antti Orpana jne.