Opettajaesittelyt

 • Jussi ”Focus” Sirviö
  Break

  Jussi aloitti tanssin breakilla vuonna 1995. Reilun 20-vuoden ura on vienyt Jussin katutanssin sanasaattajana yli 40:n eri maahan. Jussi on voittanut yli 50 ensimmäistä sijaa ympäri maailmaa, opettanut satoja workshoppeja ja tuomaroinut katutanssin maailman suurimmat katutanssikilpailut.

  Jussi on tunnettu monipuolisena tanssijana, päättäväisenä treenaajana ja ammattimaisena ja inspiroivana opettajana. Jussi julkaisi myös 2009 kulttimaineeseen nousseen opetus-DVD:n “Bboy Workshop”, jota on myyty tuhansia kappaleita ympäri maailmaa. Jussi pyörittää myös breikkauksen suurinta online-opetuspalvelua B-Boy & B-Girl Dojoa. Jussin mukaan on ainoana maailmassa nimetty kilpailu Hollannissa: IBE Focus On Footwork Battle.

 • Linda Ilves
  House

  Linda Ilves on monipuolinen katutanssija, joka on kiertänyt maailmaa sekä oppimassa, että kisaamassa ryhmänsä CLEVA:n kanssa  vuosia. Hän on erikoistunut House- ja Hip hop-lajeihin ja on matkan varrella tullut menestystä kisoissa sekä SM-kisoissa että ulkomailla (mm. Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Tsekeissä).

  Linda on opettajana inspiroiva ja kannustava, ja hänet tunnetaan hänen musikaalisuudestaan ja leikkisästä/vapaasta otteestaan tanssiin.
   

 • Jenni "Jeniwai" Tuunainen
  Popping

  Jeniwai on yksi Suomen tunnetuimmista popping tanssijoista ja hän kuuluu menestyneeseen Skitsoflex-ryhmään. Hän on matkustanut aktiivisesti ympäri maailmaa kilpailemassa, opiskelemassa ja esiintymässä poppingilla vuodesta 2006 lähtien (mm. Japanissa ja Yhdysvalloissa).

  Jeniwai on ollut kasvattamassa Suomen katutanssikulttuuria mm. järjestäen katutanssitapahtumia (SADE) ja ollen ensimmäisiä popping tanssijoita Suomessa joka lähti raivaamaan tyylille tietä. Hän on opettanut poppingia vuodesta 2008 lähtien. Opettajana hänet tunnetaan kovista treeneistä, kannustavasta otteesta ja hyvästä meiningistä.

 • Taija "Taya" Hinkkanen
  Break, Hip Hop, Bodyweight

  Taija "B-girl Taya" Hinkkanen aloitti hip hopin 90-luvun alussa ja on breikannut vuodesta 1997.Taija on kokenut Flow Mo Crew:n tanssija / tanssinopettaja ja on kilpaillut menestyksekkäästi, tuomaroinut ja pitänyt lukuisia workshoppeja ympäri maailmaa viimeisten 12 vuoden aikana. Taija sai kesällä kansainvälisen 2014 Spy Award -palkinnon tunnustuksena hiphop -kulttuurille tehdystä työstä ja inspiroimisesta maailmanlaajuisesti. Opettajana hänet tunnetaan energisestä, selkeästä ja kannustavasta opetustyylistään. Taija työskentelee tanssinopetuksen lisäksi myös personal trainerina  ja kehonpaino harjoittelun -ohjaajana.

 • Sami Harju
  Locking

  Vitsikkään leppoisa Sami tanssii lockingia tunteella. Will Funk For Food -ryhmän myötä tanssissa menestynyt Sami on kerännyt roppakaupalla niin kisa- kuin esiintymiskokemusta, jota itsetituleerattu tanssipanda jakaa eteenpäin tanssituntien muodossa. Kun Sami opettaa, niin on hauskaa ja hiki. Usein myös oppilailla.

 • Simeoni Juoperi
  break

  Simeoni "Slyrre äS" Juoperi Simeoni on tanssinut vuosituhannen vaihteesta ja vaikuttaa mm. ryhmissä Rancid Rockers, Hips Don't Lie, Vapaa Aika sekä rap-yhtyeessä Toistuvat Yllätykset.

  Tunneilla painotetaan tanssillisuutta, musikaalisuutta, oman kehon kuuntelua, improvisaatiota, aktiivista liikkumista sekä hauskanpitoa. Keskitymme myöskin etsimään omaa tyyliä ja tapaa liikkua. Kaikki vauvasta vaariin tai muoriin ovat erittäin tervetulleita.

 • Alexandra Pekanpalo
  Twerk, dancehall fusion, hip hop

  Alexandra on tanssinut koko ikänsä ja tanssinopettajana hän on toiminut lähes 10 vuotta johtavilla tanssikouluilla ympäri Suomea. Opetusten lisäksi Ässä on kisaillut aktiivisesti ja hyllystä löytyykin yksi SM kulta, pari hopeaa ja yksi pronssi, sekä muutama valmennusmitalli. Ässä on valmentaa myös ryhmiä eri kisoihin sekä keikkailee myös paljon ympäri vuoden tapahtumissa, keikoilla ja musiikkivideoissa. Hän tykkää hyvin paljon fuusioimisesta ja sekoittaakin koreografioissaan erilaisia tyylilajeja keskenään.

  Ässä on erittäin energinen ja iloinen persoona. Hänen tunneillaan on rento meno ja tärkeintä hänelle onkin tanssista nauttiminen, itsensä ilmaisu ja heittäytyminen. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, tekniikkaa sekä esiintymistä, oman kehonhallintaa ja jorataan täysillä.

 • Ita Puusepp
  hip hop, house

  Ita aloitti hip hop -tanssin 2003 JJ:n, yhden Viron pioneerien opastuksella. 2009 Ita hurahti house-tanssiin rakastuen sen musiikkiin ja liikkeeseen. Siitä asti hän on matkustanut ulkomailla oppiakseen mestareilta, inspiroituakseen ja verkostoituakseen. Ita on kilpailemisen ja esiintymisen lisäksi muun muassa järjestänyt tapahtumia tukeakseen paikallista skeneä.

  Itan oppilaat ovat kuvailleet häntä intohimoiseksi ja positiiviseksi opettajaksi, joka etsii aina uusia tapoja oppilaiden haastamiseen ja kehittämiseen rohkaisevassa ja helposti lähestyttävässä ilmapiirissä.

 • Bubblin' Crew
  Dancehall

  Bubblin’ Crew on Suomen pisimpään toiminut dancehall-crew. Crew koostuu seitsemästä tanssijasta, jotka jakavat yhteisen dancehall-näkemyksen (ja rakkauden maihareita ja mustia vaatteita kohtaan!). Bubblin’ crew on esiintynyt, kilpaillut laajasti erilaisissa tapahtumissa sekä opettanut autenttista dancehallia vuosien ajan.

  Ryhmän jäsenet ovat saaneet oppinsa maailman dancehall-huipuilta, niin Jamaikalla kuin Suomessakin. Bubblin’ Crew edustaa vahvasti katutyylistä crew-tanssia Suomen dancehall-skenessä ja hallitsee sekä dancehallin maskuliinisen ”unisex”-puolen että naisellisen queen stylen. Ryhmän missiona on tehdä tanssitunnista kokemus, jossa tanssiin voi tempautua ja sitä kautta saada energiaa ja hyvää fiilistä.

 • Sami Vallius
  hip hop, house
  Sami Vallius on tanssija, tanssinopettaja ja aktiivinen vaikuttaja Suomen katutanssiskenessä. Hän on aloittanut tanssimisen 2008 ja opiskellut monipuolisesti katutanssilajeja suomalaisten ja ulkomaisten huippuopettajien johdolla päälajeinaan hiphop ja house.
  Kilpailut ja varsinkin battlet kuuluvat Samin elämään aktiivisesti. Katutanssin historia ja tanssin alkuperän löytäminen ovat Samille yksi isoimmista inspiraation lähteistä.

   

 • Jasmir Vesander
  commercial, hip hop choreo

  Jasmirin tanssiminen alkoi 5-vuotiaana, kun löysi tiensä breikkitunnille. Laajentanut osaamista myöhemmin myös muista katulajeista, mutta pääosin keskittyy hip hopiin, sekä commercialiin. 

  Kisakokemusta Jasmirilla on 11 vuoden takaa ja eri meriittejä tullut niin suomessa, kun kansainvälisissä kisoissa. joista yhtenä tärkeimpänä mainittakoon Puolassa 2018 järjestetyt MM-kisat, joissa Jasmir sijoittui MM-hopealle duo-sarjassa. Myös tanssijana tehnyt töitä eri artisteille.

  Jasmir rakastaa tunneilla heittäytymistä, sekä hikistä meininkiä. Haluaa jokaisen tulevan tunnille juuri täydellisenä omana itsenään ja kannustaa uskaltautua kokeilemaan omia rajoja turvallisessa ympäristössä. 

 • Akim Bakhtaoui
  hip hop choreo, hip hop freestyle

  Akim "Alpha Extreme" Bakhtaoui on yksi tunnetuimmista katutanssijoista Suomessa. Hän on monille tuttu ryhmästä Will Funk For Food (WFFF). Akim on katutanssilajien monitaitaja, sekä nykytanssin ammattilainen. 

  Akim on opettajana mukaansatempaava, innostava ja eläväinen persoona. Hän kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti ja jakaa tieto-taitoaan haastamalla oppilaita, sekä itseään. Akimille on tärkeää uuden oppimisen ja hauskuuden yhdistäminen. 

 • Emmi Mikkilä
  hip hop, heels choreo

  Emmi on monipuolinen tanssija, jolta löytyy vuosien kokemus katutanssilajeista, mutta myös baletista, show- ja nykytanssista. Emmin lemppari on hip hop, joka on intohimoistaan suuri, ihastuksen kohteita ovat myös waacking, house ja vogue femme. 19-vuotiaana Emmi muutti tanssin ja tiedon janoisena Lontooseen, jossa hän vietti lähes 4 vuotta hip hop-kulttuuria opiskellen ja tanssia treenaten. Lontoon lisäksi Emmi on käynyt useita kertoja Japanissa, useissa eri Euroopan maissa, New Yorkissa ja Koreassa kartuttamassa taitojaan.

  Opettajana Emmi rohkaisee ylittämään itsensä, päästämättä ketään liian helpolla. Emmi on helposti lähestyttävä ja rento ja tunneilla vallitsee hyvä meininki. Tarkoituksena on luoda tanssille vahva perusta, jonka päälle saa itse rakentaa ja antaa tanssin palaa.

 • Suvi Palonen
  vogue, hip hop

  Suvi valmistui tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopisto Outokummusta 2017. Samana syksynä hän muutti Helsinkiin ja aloitti opettamisen.

  Suville on ollut tärkeää harjoitella monipuolisesti eri lajeja, koska se auttaa persoonallisen liikekielen kehittämisessä. Lähinnä sydäntä ovat voguing (erityisesti vogue femme) ja hip hop. Suvi tutustui ballroom kulttuuriin 2016 ja on viime vuodet ollut aktiivinen jäsen Suomen ballroom -skenessä.

  Tunneilla tärkeää on avoin asenne. Opettajana Suvi on kannustava ja haluaa jokaisen tuntevan itsensä erityiseksi ja arvostetuksi.

 • Roza Ahmad
  vogue

  Roza Ahmad on monipuolinen tanssija, koreografi sekä tanssinopettaja, joka tunnetaan kansainvälisen House Of Ninja -kollektiivin jäsenenä. Roza on moninkertainen Streetin Suomen mestari ja aktiivinen vaikuttaja Suomen katutanssiskenessä. Hänen pääkategoriat voguingissa ovat Old Way ja Face with Performance. Roza on kilpaillut menestyksekkäästi ympäri maailmaa ja on pitänyt workshoppeja mm. Amsterdamissa ja Pietarissa. 

  Opettajana Rozalle on tärkeää, että hänen oppilaansa tiedostavat ja ymmärtävät Ballroom kulttuurin alkuperän ja historian päälle. Opettajana Roza on innostava ja eläväinen persoona, ottaen aina kaikki oppilaansa huomioon. Tunneilla noudatetaan "Safer space" and "Come as you are” - periaatteita.

 • Jérémy Gaudibert
  vogue

  Jérémyn tausta on hip hopissa ja waackingissa. Hän liittyi Ninja familyn treeneihin Ranskassa, jossa hän löysi Voguingin ja Ballroom-yhteisön.Muutettuaan Helsinkiin 2017 hän rakastui suomalaiseen chapteriin ja omistautui tanssille entistä syvemmin, erityisesti Oldway- ja Runway-tyyleihin. Tämän jälkeen hän on osallistunut balleihin Helsingissä, Tukholmassa, Amsterdamissa ja Pariisissa ja voittanutkin muutaman.