Opettajaesittelyt

 • Jussi ”Focus” Sirviö
  Break

  Jussi aloitti tanssin breakilla vuonna 1995. Reilun 20-vuoden ura on vienyt Jussin katutanssin sanasaattajana yli 40:n eri maahan. Jussi on voittanut yli 50 ensimmäistä sijaa ympäri maailmaa, opettanut satoja workshoppeja ja tuomaroinut katutanssin maailman suurimmat katutanssikilpailut.

  Jussi on tunnettu monipuolisena tanssijana, päättäväisenä treenaajana ja ammattimaisena ja inspiroivana opettajana. Jussi julkaisi myös 2009 kulttimaineeseen nousseen opetus-DVD:n “Bboy Workshop”, jota on myyty tuhansia kappaleita ympäri maailmaa. Jussi pyörittää myös breikkauksen suurinta online-opetuspalvelua B-Boy & B-Girl Dojoa. Jussin mukaan on ainoana maailmassa nimetty kilpailu Hollannissa: IBE Focus On Footwork Battle.

 • Linda Ilves
  House

  Linda Ilves on monipuolinen katutanssija, joka on kiertänyt maailmaa sekä oppimassa, että kisaamassa ryhmänsä CLEVA:n kanssa  vuosia. Hän on erikoistunut House- ja Hip hop-lajeihin ja on matkan varrella tullut menestystä kisoissa sekä SM-kisoissa että ulkomailla (mm. Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Tsekeissä).

  Linda on opettajana inspiroiva ja kannustava, ja hänet tunnetaan hänen musikaalisuudestaan ja leikkisästä/vapaasta otteestaan tanssiin.
   

 • Jenni "Jeniwai" Tuunainen
  Popping

  Jeniwai on yksi Suomen tunnetuimmista popping tanssijoista ja hän kuuluu menestyneeseen Skitsoflex-ryhmään. Hän on matkustanut aktiivisesti ympäri maailmaa kilpailemassa, opiskelemassa ja esiintymässä poppingilla vuodesta 2006 lähtien (mm. Japanissa ja Yhdysvalloissa).

  Jeniwai on ollut kasvattamassa Suomen katutanssikulttuuria mm. järjestäen katutanssitapahtumia (SADE) ja ollen ensimmäisiä popping tanssijoita Suomessa joka lähti raivaamaan tyylille tietä. Hän on opettanut poppingia vuodesta 2008 lähtien. Opettajana hänet tunnetaan kovista treeneistä, kannustavasta otteesta ja hyvästä meiningistä.

 • Lilli Huttula
  Vogue, House

  Lilli aloitti katutanssien harrastamisen aikuisiällä, mutta päätyi nopeasti Suomen katutanssiskenen keskiöön. Vuodesta 2009 hän on kilpaillut menestyksekkäästi Suomessa ja muualla maailmassa, valmentanut useita ryhmiä SM-mitaleille, järjestänyt kymmeniä tapahtumia sekä esiintynyt niin taustatanssijana kuin teattereissa. Lilli on yksi tämän hetken menestyneimpiä suomalaisia house-, hiphop- ja vogue-tanssijoita ja osaamista hänellä on useista muistakin lajeista. Oman crewinsä lisäksi Lilli kuuluu kansainväliseen House of Yamamoto -voguekollektiiviin.

  Lilli on täsmällinen opettaja ja tunneillaan hän pureutuu lajitekniikkaan yksityiskohtaisesti. Oppilaiden omaa tyyliä rakennetaan alusta saakka teknisen osaamisen kanssa rinnakkain erilaisten harjoitteiden avulla.

 • Taija "Taya" Hinkkanen
  Break, Hip Hop, Bodyweight

  Taija "B-girl Taya" Hinkkanen aloitti hip hopin 90-luvun alussa ja on breikannut vuodesta 1997.Taija on kokenut Flow Mo Crew:n tanssija / tanssinopettaja ja on kilpaillut menestyksekkäästi, tuomaroinut ja pitänyt lukuisia workshoppeja ympäri maailmaa viimeisten 12 vuoden aikana. Taija sai kesällä kansainvälisen 2014 Spy Award -palkinnon tunnustuksena hiphop -kulttuurille tehdystä työstä ja inspiroimisesta maailmanlaajuisesti. Opettajana hänet tunnetaan energisestä, selkeästä ja kannustavasta opetustyylistään. Taija työskentelee tanssinopetuksen lisäksi myös personal trainerina  ja kehonpaino harjoittelun -ohjaajana.

 • Sami Harju
  Locking

  Vitsikkään leppoisa Sami tanssii lockingia tunteella. Will Funk For Food -ryhmän myötä tanssissa menestynyt Sami on kerännyt roppakaupalla niin kisa- kuin esiintymiskokemusta, jota itsetituleerattu tanssipanda jakaa eteenpäin tanssituntien muodossa. Kun Sami opettaa, niin on hauskaa ja hiki. Usein myös oppilailla.

 • Marika Peura
  hip hop, waacking

  Marika tanssii pääasiassa hiphoppia ja waackingia. Ahkeran treenaamisen lisäksi hän kilpailee, esiintyy ja opettaa. Ensimmäisen kerran Marika esiintyi tanssijana vuonna 1999. Määrätietoisen treenaamisen Marika aloitti vuonna 2007 New Yorkin reissun innoittamana. Hänelle matkustelu ja muihin tanssijoihin tutustuminen on ehdoton tanssin rikkaus. New Yorkin reissun lisäksi Marika on kerännyt tanssitietoutta Japanissa, Koreassa ja Euroopassa. Tärkein kehittyminen ja oppiminen on kuitenkin tapahtunut parhaiden ystävien seurassa. Parasta tanssissa on se fiilis kun keksii jotain itselleen uutta tai ylittää itsensä.

 • Simeoni Juoperi
  break

  Simeoni "Slyrre äS" Juoperi Simeoni on tanssinut vuosituhannen vaihteesta ja vaikuttaa mm. ryhmissä Rancid Rockers, Hips Don't Lie, Vapaa Aika sekä rap-yhtyeessä Toistuvat Yllätykset.

  Tunneilla painotetaan tanssillisuutta, musikaalisuutta, oman kehon kuuntelua, improvisaatiota, aktiivista liikkumista sekä hauskanpitoa. Keskitymme myöskin etsimään omaa tyyliä ja tapaa liikkua. Kaikki vauvasta vaariin tai muoriin ovat erittäin tervetulleita.

 • Alexandra Pekanpalo
  Twerk, dancehall fusion, hip hop

  Alexandra on tanssinut koko ikänsä ja tanssinopettajana hän on toiminut lähes 10 vuotta johtavilla tanssikouluilla ympäri Suomea. Opetusten lisäksi Ässä on kisaillut aktiivisesti ja hyllystä löytyykin yksi SM kulta, pari hopeaa ja yksi pronssi, sekä muutama valmennusmitalli. Ässä on valmentaa myös ryhmiä eri kisoihin sekä keikkailee myös paljon ympäri vuoden tapahtumissa, keikoilla ja musiikkivideoissa. Hän tykkää hyvin paljon fuusioimisesta ja sekoittaakin koreografioissaan erilaisia tyylilajeja keskenään.

  Ässä on erittäin energinen ja iloinen persoona. Hänen tunneillaan on rento meno ja tärkeintä hänelle onkin tanssista nauttiminen, itsensä ilmaisu ja heittäytyminen. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, tekniikkaa sekä esiintymistä, oman kehonhallintaa ja jorataan täysillä.

 • Ita Puusepp
  hip hop, house

  Ita aloitti hip hop -tanssin 2003 JJ:n, yhden Viron pioneerien opastuksella. 2009 Ita hurahti house-tanssiin rakastuen sen musiikkiin ja liikkeeseen. Siitä asti hän on matkustanut ulkomailla oppiakseen mestareilta, inspiroituakseen ja verkostoituakseen. Ita on kilpailemisen ja esiintymisen lisäksi muun muassa järjestänyt tapahtumia tukeakseen paikallista skeneä.

  Itan oppilaat ovat kuvailleet häntä intohimoiseksi ja positiiviseksi opettajaksi, joka etsii aina uusia tapoja oppilaiden haastamiseen ja kehittämiseen rohkaisevassa ja helposti lähestyttävässä ilmapiirissä.

 • Henna Räty
  Afrobeats

  Henna Räty on Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2015 valmistunut tanssinopettaja, joka on erikoistunut länsiafrikkalaisiin tansseihin. Vuodesta 2012 alkaen Henna on tehnyt vuosittaisia treenimatkoja Senegaliin, missä hän treenaa ja esiintyy paikallisten ammattitanssijoiden ja -muusikoiden kanssa. Vuoden 2014 Henna asui Ghanassa opiskellen tanssia yliopiston tanssilinjalla. Länsiafrikkalaisten tanssien lisäksi Henna treenaa dancehallia ja twerkkiä esiintyvissä ja kisaavissa tanssiryhmissä Suomessa. Opettajana Henna on tarkka, mutta huumorintajuinen.

 • Giulia Oreto
  Latin Vibes, kehonhuolto

  Giulia on lempeä, kannustava ja aurinkoinen opettaja joiden tunneilla pääset nauttimaan musiikista, yhdessä olosta ja revittelystä. Giulia on monipuolinen katutanssija joka tällä hetkellä on rakastunut ja erikoistunut lattari-rytmeihin. Vuonna 2014 hän voitti salsa-stipendin ja sai treenata Liz Liran, moninkertaisen maailmanmestarin World Salsa Championship-kisoista, johdolla. Sen jälkeen hän on levittänyt salsan iloa mm vapaaehtoisprojektissa, jossa tarkoituksena oli kohentaa nuorten aikuisten itseluottamusta ja itsetuntoa tanssin kautta. 2016 hän valmistui liikunnanohjaajaksi ja aloittaa syksyllä luokanopettajan opinnot, joten opettaminen, oppiminen, oppilaiden hyvinvointi sekä kannustaminen ovat lähellä sydäntä. Tunneilta voi odottaa hikeä, naurua ja sukkia pyörittäviä rytmejä!

 • Roza Coco Ahmad
  Vogue

  Roza Ahmad on tanssija, koreografi ja ikonisen House of Ninjan jäsen vuodesta 2012. Hän on kisannut vuodesta 2010 voittaen yhteensä viisi Suomen mestaruutta mm. hip hop- muodostelmassa, duossa sekä pienryhmässä. Lisäksi Roza on koreografioinut menestyksekkäästi Hip Hop - ja Voguing-muodostelmia, -pienryhmiä sekä -duoja.

  Roza on kilpaillut menestyksekkäästi ulkomailla mm. Amsterdamissa, Berliinissä, Los Angelesissa ja Tukholmassa erityyppisissä katutanssitapahtumissa. Roza on esiintynyt ja koreografioinut usealle Suomalaiselle artistille kuten JVG:lle, Eveliiinalle, Krista Siegfriedsille, Elastiselle, Robinille, Anna Abreulle ja Redramalle. Roza on myös järjestänyt useita tanssitapahtumia Suomessa ja tehnyt myös itselleen nimeä Ballroom-maailmassa valokuvaajana.

 • Eveliina Kailari
  Twerk

  Eveliina on tanssinut koko ikänsä ja kasvanut Suomen tanssiskenen keskellä. Hän on saanut oppinsa lukuisilta huipputason opettajilta ja useiden eri lajien saralla. Intohimo katutansseihin syttyi jo nuorella iällä ja Eveliina onkin kisannut, koreografisoinut ja keikkailut pienestä pitäen. Opettajana Eveliina on rento, kannustava ja inspiroiva. Tunneilla tehdään tekniikkaharjoituksia, lihaskuntoa ja jorataan täysillä. Tärkeintä on hauskanpito ja tanssista nauttiminen.

 • Bubblin' Crew
  Dancehall

  Bubblin’ Crew on Suomen pisimpään toiminut dancehall-crew. Crew koostuu seitsemästä tanssijasta, jotka jakavat yhteisen dancehall-näkemyksen (ja rakkauden maihareita ja mustia vaatteita kohtaan!). Bubblin’ crew on esiintynyt, kilpaillut laajasti erilaisissa tapahtumissa sekä opettanut autenttista dancehallia vuosien ajan.

  Ryhmän jäsenet ovat saaneet oppinsa maailman dancehall-huipuilta, niin Jamaikalla kuin Suomessakin. Bubblin’ Crew edustaa vahvasti katutyylistä crew-tanssia Suomen dancehall-skenessä ja hallitsee sekä dancehallin maskuliinisen ”unisex”-puolen että naisellisen queen stylen. Ryhmän missiona on tehdä tanssitunnista kokemus, jossa tanssiin voi tempautua ja sitä kautta saada energiaa ja hyvää fiilistä.

 • Sakari Nisula
  Tanssiakrobatia
  Sakari ”Saki-1” Nisulan lajiksi valikoitu nuorena breikki, jossa hän on kilpaillut ja esiintynyt useiden vuosien ajan ympäri maailmaa. Ensimmäinen kansainvälinen esiintyminen hänellä oli kavereidensa kanssa vuonna 2005 New Yorkissa House Dance Conference - tapahtumassa. Vuodesta 2011 Saki on kiertänyt ja kilpaillut Flow Mo - ryhmän jäsenenä. Vuosien varrella hän on tanssinut useita muitakin katutansseja sekä salsaa ja nykytanssia. 
   
  Saki on opettanut breikkiä vuodesta 2002 ja tanssiakrobatiaa eri kursseilla vuodesta 2006 lähtien. Opettajana Saki on perusteellinen ja tarkka, mutta kannustava ja rento. Hänen tunneilla hiki valuu ja hymy on herkässä!
 • Josefiina Kotajärvi
  Hip hop choreo, commercial

  Josefiina on katulajeihin erikoistunut tanssija/tanssinopettaja. Hän on opettanut vuodesta 2015 lähtien ja kilpaillut useissa eri kokoonpanoissa vuodesta 2013. Tanssijana Josefiina haluaa kehittyä jatkuvasti ja kouluttaa itseään ulkomailla ja Suomessa alan parhaimpien opissa. Esiintymiskokemusta häneltä löytyy laajasti useista tapahtumista pieniltä lavoilta isoimmille stageille.

  Opettajana Josefiina haluaa auttaa oppilaita tuntemaan musiikkia paremmin, löytämään itselleen luontaisen tavan liikkua ja kehittämään esiintymistaitoja tanssimisen ohella. Hänelle on tärkeää että tanssiminen tuntuu hyvältä sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

 • Anu Virtanen
  Pilates

  Anu on harrastanut tanssia eri muodoissa yhteensä parikymmentä vuotta. Lähimpänä hänen sydäntään ovat kuitenkin hiphop ja breakdance. Saiffalla Anu pitää pilatestunteja fysioterapeutin ja pilatesohjaajan koulutuspohjalta. Tunneilla vahvistetaan kehon syviä tukilihaksia ja lisätään kehontuntemusta. Nämä yhdessä muodostavat kestävän pohjan mille tahansa tanssilliselle ilmaisulle. Anun ohjauksen tavoitteena on tuottaa osallistujille oivalluksia oman kehon toiminnasta ja työkaluja kehittää sitä edelleen.

 • Sami Vallius
  hip hop, house
  Sami Vallius on tanssija, tanssinopettaja ja aktiivinen vaikuttaja Suomen katutanssiskenessä. Hän on aloittanut tanssimisen 2008 ja opiskellut monipuolisesti katutanssilajeja suomalaisten ja ulkomaisten huippuopettajien johdolla päälajeinaan hiphop ja house.
  Kilpailut ja varsinkin battlet kuuluvat Samin elämään aktiivisesti. Katutanssin historia ja tanssin alkuperän löytäminen ovat Samille yksi isoimmista inspiraation lähteistä.

   

 • Joonas Kopra
  vogue

  Joonas on Helsingistä kotoisin oleva voguing-tanssija ja hän on kansainväliseen "House Of Ninja"- kollektiiviin hyväksytty jäsen vuodesta 2013 ja kansainvälisen kiki-house of Angelin Suomen chapterin isä. Joonas on kisannut voguingissa ympäri Eurooppaa, voittaen useita palkintoja New Wayssa, Arms Controllissa ja Runwayssa. Joonas on myös tuomaroinut  ja opettanut voguingia ympäri Suomea ja Eurooppaa. New Way osaamistaan hän oli osoittamassa myöskin Robinin "Parasta just nyt" musiikkivideo kuvauksissa, sekä useissa esityksissä. Joonas on myös toiminut 2018-2019 street sm-kisoissa aikuisten muodostelmasarjassa koreografina.