Online-tunnit

Saiffan online-tunteja järjestetään Zoom-palvelun puolella joulukuussa. Tanssiminen voi jatkua siis myös kotoa käsin. Zoom-palvelun kautta pystymme tarjota mahdollisimman normaalin ja interaktiivisen tanssituntielämyksen. Tunnin aikana opettajan on mahdollista nähdä oppilaat (toimii, kuten mikä tahansa videopuhelu) ja näin ollen ohjeistaa heitä. Välineeksi tarvitset vain puhelimen, läppärin tai padin. Lisäksi oppilaat voivat kysyä kysymyksiä ääneen. 

Kaikille online-tunnille voi osallistua Saiffan Membershipillä ja 10-kerran kortilla. Lisäksi kausimaksulaisille ja lahjakortin omistajille lisätään erillisellä pyynnöllä pääsy online-tunneilla - laita s.postia info@saiffa.fi.

Kuukausittaisen Saiffa Membershipin saat hankittua TÄÄLTÄ.

10-kortin voit hankkia TÄÄLTÄ.

Zoom-tunnille osallistuminen verkkoselaimella: 

Ilmoittautumisohjeet zoom-tunnille:
  1. Kirjaudu Saiffan Wodconnectiin ja mene valikosta kohtaan Bookings (classes) 
  2. Valitse haluamasi päivä ja scrollaa alas. 
  3. Varaa paikkasi tunnille ajoissa klikkaamalla “BOOK” tunnin vierestä. 
  4. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostiisi 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen linkkiä ei enää lähetetä, eli varaa paikkasi ajoissa.
  5. Jatka sähköpostin linkkiin tunnin alkamisajankohtana. Näin olet mukana tunnilla.

Toimi näin zoom-tunneille osallistuessasi:⁣⁣

1. Lataa maksuton Zoom.us -ohjelma puhelimeen tai tietokoneeseen. Ohjelma kannattaa ladata etukäteen, jolloin varmistat nopean tunnille liittymisen.⁣⁣
2. Liity mukaan opetukseen tunnin alkamisajankohtana klikkaamalla liittymislinkkiä, jonka sait sähköpostiisi. Salli videokuva, jotta opettaja näkee sinut.⁣⁣
3. Have fun!
 
Seuraa meitä myös sosiaalisen media kanavissa Instagramissa ja Facebookissa, joissa julkaisemme kotitreenivinkkejä ja muuta inspiroivaa.
 
Saiffa omistaa oikeudet muutoksiin.
 

Aikataulu 30.11.-19.12.2020:

Sisältökuvat