Tapahtuma- ja esiintymispalvelut sekä yritysyhteistyö

Tapahtumapalvelut

Tanssikoulutoiminnan lisäksi Saiffan henkilökunta on kokenut tapahtumatuotannon yksikkö. Saiffa on tunnettu ammattimaisesta ja laadukkasta ohjelmasisällön järjestämisestä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Saiffan osakkaan ovat järjestäneet tai olleet mukana järjestämässä ja tuottamassa ohjelmasisältöä muun muassa seuraavissa tapahtumissa:

  • Flow Mo Anniversary, Break SM / Ultimate BBoy Jam, UK Bboy Championhips North Europe Elimination, Turnin' Fest, Pipefest, Circle Prinz Finland jne.

Mikäli suunnittelet tapahtumaa ja tarvitset ammattitaitoista sekä ajan hermolla elävää konsultointia ja sisältöä tai Suomalaisia alansa parhaita katutanssiesityksiä niin ole yhteydessä meihin sähköpostitse. Saiffan kautta järjestyy kätevästi myös yksityistunnit, polttariopetukset, lasten tanssisynttärit, pikkujoulut ja tilavuokraukset.

Esiintymispalvelut

Saiffa tarjoaa Suomen tasokkaimmat sekä ammattitaitoisimmat katutanssiryhmät ja kokoonpanot esiintymään niin isoihin kuin pienempiinkin tapahtumiin. Esityksiä voidaan räätälöidä tarpeiden ja teeman mukaan. Olipa kyseessä pieni tai iso tapahtuma - Saiffa pystyy tarjoamaan Suomen tasokkaimmat sekä ammattitaitoisimmat katutanssiryhmät ja kokoonpanot esiintymään ja  opettamaan kilpailukykyiseen hintaan. Saiffan kautta voit tilata muun muassa Suomen kautta aikojen menestyneimmän katutanssiryhmän Flow Mo:n.

Flow Mo Ryhmän CV:n löydät täältä.

Yritysyhteistyö

Saiffa tekee ja on tehnyt yhteistyötä lukuisien yrityksien kanssa:

  • Adidas, Nokia, Red Bull, Levis, Carhartt, Dickies, Tribal, Syndicate, Aerial7, IBM, Turnin' Point, Himos, Vuokatti, Rähinä, Stockmann, Red Events...

Olemme aina avoimia ehdotuksille mahdollisuuksista kulttuuritoiminnan kehittämisestä yhdessä. Mediakorttimme löytät TÄÄLTÄ. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhteydenotot ja buukkaukset: info at saiffa.fi