Pressi

SAIFFA LAAJENEE ESPOOSEEN!

Katutanssien kingi Saiffa laajenee Espooseen tammikuussa! Kahdeksan toimintavuotta Helsingissä ovat vakiinnuttaneet asemamme ja Saiffa on inspiroinut tuhansia oppilaita vuosien saatossa. Uskomme edelleen vahvasti siihen, että katutanssi monine muotoineen on harrastuksista parhaimpia. Se yhdistää liikunnan, musiikin, itseilmaisun ja luo uusia ihmissuhteita antaen samalla upeita onnistumisen kokemuksia.

Nyt on aika jatkaa tarinaamme myös Espoossa.

Uudet, upeat tilat sijaitsevat Espoon Kilossa osoitteessa Vitikka 4. Saiffa Espoo tarjoaa luonnollisesti erittäin laajan kattauksen katutanssitunteja niin lapsille kuin aikuisillekin huippuopettajien vetäminä.

Espoon ja Helsingin lukujärjestykset löytyvät sivustolta. Luvassa myös avajaistarjouksia, ilmaistunteja sekä huikeat avajaisjamit 6.1!

Seinänaapurinamme Espoossa toimii Training For Warrios Kilo. Treenaamisesta voi tehdä siis nyt entistä monipuolisempaa yhdistämällä tanssin ja fysiikkaharjoittelun ennenkuulumattomalla tavalla.

Kevätkausi käynnistyy 8.1. sekä Espoon että Helsingin toimipisteissä. Lähde mukaan Saiffaamaan ja levitä sanaa myös tutuillesi! Lisätietoa pian osoitteessa www.saiffa.fi.

Lisätiedot:

Jussi Sirviö, toimitusjohtaja
0456722567