Saiffa Oy - Flow Mo Dance School

Saiffa on vuodesta 2010 Helsingin sydämessä toiminut katutanssikeskus. Saiffan ovat perustaneet kansainvälisesti menestyneen Flow Mo -tanssiryhmän jäsenet. Saiffa on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen katutanssikulttuurin edelläkävijänä. Saiffa on myös ensimmäinen maailmanlaajuisesti arvostettu suomalainen katutanssikoulu. Saiffan järjestämät tunnit ja tapahtumat houkuttelevat jatkuvasti katutanssin harrastajia ulkomailta Suomeen.

Haluamme omalla esimerkillämme inspiroida erityisesti lapsia ja nuoria katutanssien pariin. Meidän tärkeimpänä tehtävänä on tanssinopetus kaikenikäisille tanssista kiinnostuneille. Lisäksi koemme tärkeäksi nostaa kotimaisen katutanssin opetuksen tasoa ja tietämystä. Toimintaamme kuuluu vahvana osana tanssitapahtumien, kilpailuiden ja tiiviskurssien järjestäminen. Vuodesta 2010 Saiffa on ensimmäisenä tanssikouluna järjestänyt kuukausittain kaikille avoimia koulujameja. Näin pyrimme tarjoamaan erityisesti nuorille positiivisen ja inspiroivan harrastusympäristön. Saiffan tavoitteena on edistää katutanssikulttuuria ja nostaa lajien arvostusta sekä suomalaisen katutanssin tunnettavuutta maailmanlaajuisesti.

Saiffalla on avarat ja tyylikkäät tilat Helsingin ydinkeskustassa. Helsingissä pinta-alaa tiloilla on 259 neliömetriä. Salit ovat varustettu huippuäänentoistolla ja loistavalla tanssilattialla. Saiffan sydän, Saiffa Lounge, toimii tuntien odotus- ja lämmittelytilana ja Loungessa toimii myös Saiffan kauppa. Saiffa kannustaa aloittamaan lämmittelyn ja jammailun jo ennen tuntia Loungessa, näin päästään tunnilla suoraan asiaan. Näiden lisäksi Saiffalla on luonnollisesti pukuhuone ja WC-tilat asiakkaiden käytössä.

“Saiffa” on tanssijoiden käyttämä termi tanssiringistä (cypher), saiffaaminen taas tarkoittaa ringeissä tanssimista ja osallistumista.

Yhteystiedot:

Saiffa – Flow Mo Dance School Helsinki
Lönnrotinkatu 25 A, 2. kerros
00180 Helsinki

info at saiffa.fi

Puhelin:

Lönnrotinkadun vastaanotto: 044-500 8989 (klo 16-20)

Puhelin päivisin: 044-500 1311 (klo 10-16

Ovikoodi: *0123