Syysloman tiiviskurssit!

by
684 684 people viewed this event.

Saiffan syyslomalla järjestetään tiiviskursseja eri lajeissa huippuopettajin. Vietä syyslomaa siis tanssien parhaassa seurassa :).

Saiffalla tuttujen Nadian ja Lindan lisäksi saamme kunnian järjestää Sanaz Hassanin tiiviskurssit ensimmäistä kertaa Saiffalla. Tule syventämään osaamistasi Lindan, Nadian ja Sanazin avulla!

Kurssiaikataulut, klikkaa kurssia päästäksesi ostolinkkiin:

21.10. klo 17.00 House, Linda Ilves
21.10. klo 18.30 Vogue Fem, Nadia Farghaly

23.10. klo 13.00 Hip hop choreo, Sanaz Hassani
23.10. klo 14.45 Commercial, Sanaz Hassani

Kurssien taso on open level, kesto 90 minuuttia per kurssi. Osallistujamäärää rajattu, varmista paikkasi ostamalla kurssi ennakkoon.

Kurssimaksu 30€ per kurssi, varaa paikkasi ostamalla kurssi linkistä alta (Membership-alennuksella -20% ilmoittautuminen sähköpostiin -> info@saiffa.fi)

Tanssimalla enemmän kuin yhden kurssi, saat alennusta. Ensimmäisen kurssin oston jälkeen, voit ostaa toisen, kolmannen ja neljännen kurssisi 5€ alennuksella klikkaamalla TÄSTÄ.

Sanaz Hassani:

Sanaz tunnetaan katutanssin moniosaajana. Intensiivinen harjoittelu ja intohimo tanssia kohtaan ovat luoneet Sanazille menestyksekkään kilpailutaustan 90-luvulta lähtien, oman, esiintymisillään suurta suosiota saavuttaneen UMC-Dance Companyn ja uran tanssin ammattilaisena. Ympäri maailmaa hankitut opit ja ideat, lukuisat vuosittaiset tanssiteokset ja laaja-alainen työnkuva ovat tehneet hänestä rautaisen ammattilaisen niin koreografina, tanssijana kuin tanssinopettajana. Työhönsä Sanaz suhtautuu intohimoisesti, uutta etsien, itseään haastaen ja pilke silmäkulmassa.

Nadia Farghaly:

Nadia tutustui ensi kerran vogueen ja Suomen ballroom skeneen vuonna 2010. Hän on matkustanut ympäri Eurooppaa kävelemään balleja ja tutustumaan yhteisöön. Hänen pääkategoriansa on Vogue Fem. Kisaamisen lisäksi Nadia on Suomessa myös tuomaroinut ja hostannut balleja, sekä tuonut ulkomaisia vieraita. Hän kuuluu kansainväliseen Kiki House of Angels -voguetaloon. 

Linda Ilves:

Linda Ilves on keskittynyt House- katutanssilajiin, jonka juuret on mustassa ja ruskeassa queer- kulttuurissa. Laji syntyi Yhdysvalloissa 1980-luvulla klubeilla. Linda on opiskellut House tanssia sekä Suomessa, että maailmalle matkustaen, ymmärtääkseen lajista ja kulttuurista enemmän. Hän on opettanut katutanssilajeja Suomessa vuodesta 2008 ja ollut samanaikaisesti monen tanssijan ja tanssinopettajan opissa, kuten mm. Sara Hirn, Anniina Ala-Mattinen, Junious Lee Brickhouse ja Marjory Smarth.

To register for this event email your details to info@saiffa.fi

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2021-10-21 @ 17:00 to
2021-10-23 @ 16:15

Share With Friends