fbpx
Breikkaus olympialaisissa! 

Breikkaus olympialaisissa! 

727 727 people viewed this event.

Breikkaus on hyväksytty ensimmäistä kertaa mukaan olympialajiksi, Pariisissa 2024 kesällä siis räjähtää! Kesäolympialaisilla on 3-3,5 miljardia katsojaa, joten valtava määrä ihmisiä tulee näkemään ensi vuonna mistä katutanssissa on kyse.

Suomessa valmistaudutaan olympialaisiin hurjaa vauhtia. Heti tiedon tultua perustettiin 2020 Suomen breikkiliiton @suomenbreikkiliitto toimesta breikkauksen maajoukkue @breakingteamfi yhtenä ensimmäisistä maailmassa, koottiin valmennustiimi ja aloitettiin määrätietoinen treenaaminen. Päävalmentajaksi valittiin Saiffan toimitusjohtaja Jussi Sirviö @focusfm ja yhdessä laajan valmennustiimin kanssa järjestettiin ensimmäinen maajoukkueleiri Saiffalla ja TFW Helsingissä. Nopeat liikkeet saivat paljon kehuja maailmalta, monien maiden vielä ihmetellessä sivusta.

2023 vuosi on Pariisin kisojen kannalta merkittävä. Tänä vuonna kerätään ranking-pisteitä kilpailemalla ympäri maailmaa WDSF-kattojärjestön järjestämissä kilpailuissa. Näiden perusteella voi päästä mukaan olympialaisiin joko suoraan tai mukaan ensi vuoden kolmeen viimeiseen karsintatapahtumaan. Itse Pariisin kisoihin karsitaan mukaan vain 16 miestä ja 16 naista, joten koko maailman breikkiskenen tähdätessä kisoihin on kilpailu hurjaa.

Suomen maajoukkueessa on kymmenen henkeä, Saiffalta tutuista kasvoista mukana ovat muun muassa Johannes “Hatsolo” Hattunen, Tanja “Kid-T” Kuurola, Hugo “Sparks” Sandberg ja Oliver “Ofi” Finne. Seuraamme matkaa ja valmistautumista kaikkien aikojen breikkauskisoihin Saiffan sosiaalisen median kanavissa, ota siis seurantaan @saiffafm Instagramissa ja @saiffafm Tik Tokissa.

To register for this event email your details to info@saiffa.fi

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2023-01-23
 

Location

Share With Friends