Lukujärjestys Helsinki

Kevään 2019 lukukausi on käynnissä!

Saiffan kevätkauden lukujärjestys on täällä!

Tuttujen tuntien ja opettajien lisäksi kevätkaudelle mukaan hyppäävät Sakari Nisula, Josefiina Kotajärvi ja Anu Virtanen. Tuntivalikoimasta löytyy uusina tunteina hip hop koreografiatunti, commercial, tanssiakrobatia ja pilates. Paluun Saiffalle tekee myös Lilli Huttula, joka vastaa perjantai housesta ja voguesta. Myös Dancehall Queenstyle -tunti löytyy lisänä keväällä.

Tuntivalikoima on siis entistä laajempi, tarkista lukkarista omat suosikit ja tule mukaan!

Saiffan tunnit voi aloittaa koska vain tasosta riippumatta myös kesken kauden! Jos olet liikkeellä ilman aiempaa tanssikokemusta suosittelemme aloittamaan tunnit perusteet 1 -tason tunneilta. Kokeneimmille suositellaan korkeampaa tasonumeroa tai edistyneet-tuntia. Väliin jääneet tunnit voi korvata saman kauden aikana.

Saiffa Membership on aktiivitanssijan paras vaihtoehto. Se on myös edullisin vaihtoehto jos tanssit useammin kuin kerran viikossa. Tutustu Membership-sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

Uusille asiakkaille ensimmäinen kokeilutunti on maksuton (ei vaadi erillistä varaamista, tule vain suoraan tunnille vastaanoton kautta).

Tunteja saatetaan kuvata Saiffan sosiaaliseen mediaan. Jos et missään tapauksessa halua näkyville julkaisuun, ilmoitathan tämän opettajalle tunnin alussa.

Tunneille ilmoittautuminen

Päivän tuntien varaustilanteen voit tarkistaa TÄSTÄ (wodconnect palvelu, sisäänkirjautuminen kätevästi esim facebook-tunnuksilla)

  • Kertamaksulla, kymppikortilla ja kokeilukerralla emme ota vastaan ennakkoilmoittautumisia. Tunneille pääsee mukaan vastaanoton kautta saapumisjärjestyksessä kapasiteetin mukaan.
  • Membership-asiakkaat voivat etukäteen varata paikan tunnilla wodconnectissa, lue tarkempi ohjeistus TÄÄLLÄ. Ostettaessa jäsenyys aktivoidaan viimeistään ensimmäisellä tanssikerralla, jonka jälkeen varaus onnistuu.
  • Kausimaksulla varaat paikan tunnille koko kaudeksi, tämä hoituu klikkaamalla haluamaasi tuntia lukkarista ja maksamalla maksu wodconnect-palvelussa verkkopankilla.

Tulevat lomat ja pyhäpäivät:

  • Pääsiäisloma 19.-22.4.2019, ei tunteja.
  • Vappupäivä 1.5.2019, ei tunteja.

Kesätunnit 2019:

Saiffan kesäkaudella tanssitaan kaksi viikkoa sekä kesä-, että heinäkuussa. Tunnit ovat perusteet tasoisia, eli ne soveltuvat sekä vasta-alkajille että pidempään tanssineille. Lukujärjestys pysyy lähes samana molempina kuukausina, viiden kerran kesälipun voi ostaa Saiffan nettikaupasta. Tunneille pääsee mukaan myös kertamaksulla, kymppikortilla ja Saiffa membershipillä normaalihinnaston mukaan.

Saiffan Junnuleiri 3.-7.6.

Saiffa järjestää jo viidettä kesää lasten oman katutanssileirin. Leiri sisältää huippuohjaajien katutanssitunnit (break, popping, locking, hiphop), sekä leikkejä, pelejä ja hauskaa yhdessäoloa hyväntuulisessa hip hop -hengessä. Leirin lopuksi oppilaat valmistavat oman esityksen, joka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä Helsingin ytimessä!

Tarkista kesän aikataulut alta:

Kevään lukujärjestys 14.1.-25.5.2019:

Sali 1

House Perusteet 1
Lilli

Commercial Perusteet
Josefiina

Hip Hop Choreo Perusteet
Josefiina

Waacking Perusteet 2
Marika

Katutanssi Lapset 7-12-v
Jeniwai

Sensuel Twerk
Alexandra

House Perusteet 1
Linda

Junnu Break 1 (5-7v)
Simeoni

Hip Hop Edistyneet
/ Freestyle
Marika

Waacking Perusteet 1
Marika

Twerk Perusteet 1
Alexandra

Break Perusteet 1 (7-10v)
Taija

House Edistyneet
Linda

Bodyweight Training
Taija

Vogue Perusteet 1
Lilli

Tanssiakrobatia
Sakari

Hip Hop Perusteet 2
Ita

Hip Hop Perusteet 1
Marika

Popping Open Level
Jeniwai

House Perusteet 2
Ita

Sali 2

Dancehall Queen Style
Bubblin' Crew

Dancehall perusteet
Bubblin' Crew

Afrobeats Perusteet
Henna

Hip Hop Edistyneet
Linda

Locking Perusteet 1
Sami

Break Perusteet 20v+
Jussi

Break Perusteet 1
Taija

Hip Hop Perusteet 20v+
Taija

 Break Edistyneet
Jussi

Break Perusteet 2
Simeoni

Locking Edistyneet
Sami