Toprock Styles Workshop by Focus

Tapahtuman ajankohta

lördag, 20. oktober 2018, 13:00 till 14:30

Lönnrotinkatu 25 A, 2. kerros, 00180 Helsinki, Finland

Toprock Styles workshop jatkaa breikkauksen syventävien kurssien sarjaa Saiffalla.

Ainutlaatuisella kurssilla syvennytään toprockin eli breikkauksen pystyssä tehtävien askeleiden erilaisiin tyyleihin ja grooveihin. Tavoitteena on breikkauksen perinteelle ominaisen tyylin löytäminen ja luonnollinen liikkuminen tyylin puitteissa. Kurssilla käydään läpi toprockin eri aikakausia ja lähestymistapoja sekä harjoitteita omatoimiseen oppimiseen ja kehittymiseen. Mukana on myös erilaisia rytmiharjoitteita, historiaa ja konsepteja.

Edelliset 14 Styles of Footwork ja Focus on Backrocks -kurssit myytiin loppuun nopeasti, varaa siis paikkasi asap (max 20 paikkaa).

Flow Mo:n Jussi “Focus” Sirviö on omistautunut b-boy-elämäntyylille vuodesta 1995 saakka, oppinut lajin suurmestareilta ja opettanut suosituilla workshopeilla tuhansia oppilaita ympäri maailmaa. Focus on yksi Flow Mo Crew:n, Saiffan ja B-Boy & B-Girl Dojon perustajajäsenistä, hänen mukaansa on ainoana maailmassa nimetty footwork-kilpailu, vuosittainen IBE Focus on Footwork Battle Hollannissa.

Aika: 20.10.2018 lauantai

Paikka: Saiffa - Flow Mo Dance School
Klo: 13-14.30
Hinta: 25 € (Saiffa Membership ja B-Boy & B-Girl Dojo -jäsenille hinta 20 €, jäsenten ilmoittautuminen respaan tai info@saiffa.fi)

Varaa paikka linkistä: https://www.wodconnect.com/saiffa-flow-mo-dance-school/seminars/4380

Taso: open level, soveltuu loistavasti myös muiden katutanssilajien harrastajille.