Lukujärjestys Espoo

Uudet, upeat tilat sijaitsevat Espoon Kilossa osoitteessa Vitikka 4. Saiffa Espoo tarjoaa luonnollisesti erittäin laajan kattauksen katutanssitunteja niin lapsille kuin aikuisillekin huippuopettajien vetäminä.

Saiffan tunnit voi aloittaa koska vain tasosta riippumatta myös kesken kauden! Jos olet liikkeellä ilman aiempaa tanssikokemusta suosittelemme aloittamaan tunnit perusteet 1 -tason tunneilta. Kokeneimmille suositellaan korkeampaa tasonumeroa. Väliin jääneet tunnit voi korvata saman kauden aikana muilla tunneilla.

Tunneille pääsee mukaan ilman ennakkoilmoittautumista kertamaksulla, kymppikortilla ja membershipillä. Kausimaksulla varaat paikan tunnille koko kaudeksi, tämä hoituu klikkaamalla haluamaasi tuntia lukkarista ja maksamalla maksu wodconnect-palvelussa verkkopankilla. Tunnille pääset tämän jälkeen nimeä vastaan. Toistaiseksi kaikille tunneille on mahtunut mukaan hienosti.

Saiffa Membership on aktiivitanssijan paras vaihtoehto. Se on myös edullisin vaihtoehto jos tanssit useammin kuin kerran viikossa. Tutustu Membership-sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

Pääsiäisenä 30.3.-2.4.2018 su-ma emme järjestä tunteja ja Saiffa on kiinni.

Nähdään Saiffalla!

Kevään lukujärjestys 8.1.-26.5.2018:

Saiffa Espoo

Katutanssi Lapset 7-10-v
Jeniwai

Hip Hop Lapset 7-10-v
Heidi

Break Perusteet 20v+
Otto

Break Perusteet 2 (lapset)
Otto

House Perusteet 1
Heidi

Hip Hop Perusteet 2
Heidi

Popping Perusteet 1
Jeniwai

Break Perusteet 1
Simeoni

Break Perusteet 1 (lapset)
Simeoni

Dancehall Fusion
Alexandra

Twerk Perusteet 1
Alexandra