Hinnasto ja tuntikuvaukset

Suosittelemme koko kurssin käymistä yksittäistuntien sijaan, opettajat rakentavat opetuksen tanssijoiden kehityksen mielessä pitäen. Tietysti tunteja kannattaa käydä kokeilemassa yksittäin, jos ei ole lajivalinnasta vielä varma.

Tunneille ilmoittaudutaan sitovasti ostamalla kausi nettikaupassa tai Saiffan vastaanotossa. Tunteja voi kokeilla kertamaksulla, jolloin erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Kertamaksut maksetaan Saiffan vastaanottoon. Saiffan yleisiin sääntöihin voit tutustua tarkemmin TÄSTÄ.

Saiffan tunnit voi maksaa nettikaupan lisäksi myös paikanpäällä vastaanottoon yleisimmillä luottokorteilla, sekä Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteleillä, Ticket Duo -, Mind & Body-, "TYKY" sekä Sporttipassilla. Voimme myös tehdä tunneista laskun. Jos olet jo maksanut tunnin/kurssin etkä pääse paikalle, voit korvata tunnin muulla kyseisen kauden tunnilla (esim. syksyn tunti syksyn aikana).

Varusteiksi tunneille kannattaa ottaa rennot sisäliikuntavarusteet, joissa on mukava liikkua (esim. verkkarit/college-housut, t-paita ja sisäkengät) ja juomapullon.

Hinnasto

Saiffa Membership 
Kaikki tunnit 12 kk 99,90 €/kk
Kaikki tunnit 6 kk 109,90 €/kk

Kaikki tunnit 1 kk kerrallaan
(toistaiseksi voimassa kunnes irtisanotaan)

119,90 €/kk
Family membership Ensimmäisen normaalihintaisen jäsenyyden jälkeen seuraavien perheenjäsenien membership -50%*
Tuntipaketit
Kausimaksu 2021 60 min-tunnille tammikuusta alkaen 279 €
Kausimaksu 2021 45 min-tunnille tammikuusta alkaen 239 €
10 kerran kortti 60 min 180 €
Kertamaksu
60 min 20 €
45 min 17 €
  • Saiffa Membership sisältää vuoden koko tuntitarjonnan ja koulujamien sisäänpääsyt sekä -20% Saiffan tuotteista ja workshopeista.
  • Saiffan kausi/kurssimaksut ovat samanhintaisia aloittaessa viikolla 1-3.
  • Saiffan kausimaksu sisältää 18 opetusviikkoa, tai kesken kauden aloittaessa jäljellä olevan määrän.
  • Saiffa Oy pidättää oikeuden kaikkiin mahdollisiin muutoksiin.
  • *Family membershipillä samassa taloudessa tanssivat perheenjäsenet saavat huomattavan alennuksen. Ensimmäisen normaalihintaisen jäsenyyden jälkeen seuraavien, samassa taloudessa asuvien, perheenjäsenien membership -50%. Esimerkiksi äiti ja lapsi, kuukausittaiset membershipit 119,90€ + 59,95€ = 179,85€. Family membershipin laskutus ja aktivointi Saiffan vastaanotossa.

Tuntikuvaukset

Tuntien tasot: Perusteet, edistyneet ja open level

Perusteet tason tunnit soveltuvat vasta-alkajille, tanssista ja sen kokeilusta kiinnostuneille. Edistyneet tason tunnit ovat tanssijoille, joilla on jo kokemusta tanssista ja lajeista ja jotka haluavat kehittää osaamistaan. Open level-tason tunnit soveltuvat kaiken tasoisille tanssijoille.

90's Hip Hop

90's hip hop -tunnilla keskitytään hip hopin grooveihin ja perusteisiin ysärihengessä. Kulta-ajan liikkeet ja musiikki, new jack swing ja boom bap tuomat tuhdin nostalgiatujauksen lisäksi jokaiselle tanssijalle, sekä luovat vahvan perustan myös nykypäivän hip hop -tanssiin. Tunnille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta tai jo pidempäänkin tanssineena, tärkeintä on laittaa itsensä likoon ja nauttia fiiliksestä.

Commercial

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa!

Dancehall

Dancehall on Jamaikalainen katutanssilaji, joka kehittyy nopeaan tahtiin Jamaikan kaduilla kun tanssiryhmät luovat tiuhaan tahtiin uusia liikkeitään. Dancehallin liikekielessä tiukat aksentit ja räjähtävyys yhdistyvät sulavaan liikkeeseen. Siihen liittyy vahva ilmaisullinen puoli: se antaa mahdollisuuden ilmaista koko tunteiden skaalaa liikkeen avulla. Dancehall onkin energistä ja suureleistä, eikä se pyytele anteeksi. Se onkin asennelaji! Oleellista dancehallille on tanssin vahva tunteminen omassa kehossa, koska tanssi tulee syvältä.

Dancehall Queenstyle

Dancehall Queenstyle on naisten tanssityyli, jossa on paljon akrobaattisia ja seksikkäitä liikkeitä. Tunneilla opetellaan hyvin perusteellisesti dancehallin tekniikkaa ja ilmaisua. Jamaikalla queenstyle toimii kilpailulajina. Eli saman tyylinen tunti kuin Dancehall Reggae mutta tällä tunnilla tehdään paljon työtä myös lattiatasolla. Varusteena suositellaan tukevat kengät sekä polvisuojat.

Future Masters

Saiffa Future Masters on ainutlaatuinen katutanssin koulutusohjelma, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia katutanssin mestareita Suomeen. Koulutuksen aikana saat taitoja eri katutanssityyleistä sekä pääset kehittymään omassa lajissasi. Saat oman tyylisi opettajalta myös henkilökohtaista valmennusta. Ryhmän kanssa pääset esiintymään eri tapahtumissa ja koulutus antaa tietotaidot koko katutanssia ympäröivästä kulttuurista (musiikki, tapahtumat, historia).

Heels Choreo

Heels-tunneilla fuusioidaan useita lajeja ja keskitytään femme-tyyliseen ilmaisuun tanssissa. Tunneilla otetaan tarkasti huomioon kehon linjaukset liikkessä ja yksityiskohtien lisääminen jo kävelystä lähtien. Korkokengät jalassa fiilaillaan ja haetaan omaa persoonallista ilmaisua, jossa vain taivas on rajana. Tunneilla tehdään pääasiassa koreota, mutta opetellaan myös tekniikkaa sen takana.

Hip Hop Choreo

Hip Hop Choreo tunnilla keskitytään koreografiaan, sen omaksumiseen ja tapaan oppia koreografiaa nopeammin. Tekniikkaosuudet sisällytetään koreografian opetukseen.

Hip hop freestyle

Hip hop freestyle tunnilla keskitytään freestylaamiseen erilaisin harjoittein. Tuntien tarkoituksena on antaa oppilaille työkaluja oman freestylen sekä tyylin kehittämiseen, ymmärtämiseen ja arvostamiseen. Hip hip tekniikka ja freestyle tunnit tukevat toisiaan, eli suositellaan käymään molemmilla.

Hip hop tekniikka

Hip hop tekniikka tunnilla syvennytään hip hop tanssin tekniikkaan. Tunnilla käydään läpi hip hop tanssin erilaisia olennaisia perusteita ja sovelletaan niitä eri tavoin sekä tehdään erilaisia motoriikkaa haastavia harjoitteita. Tunti on sopiva kaikille, jotka osaavat jo hip hop tanssin perusteet, mutta haluavat syventää osaamistaan ja ymmärrystään. Hip hip tekniikka ja freestyle tunnit tukevat toisiaan, eli suositellaan käymään molemmilla.

Twerk

Twerk-tanssi on tullut Suomeen jäädäkseen! Suuren suosion saanut twerkkaus on tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Twerkkauksen ominaisliikkeisiin kuuluu lantion liikehdintää sekä pakaroiden pyöritystä. Twerk- liikkeitä on mahdollista tehdä monissa eri tasoissa. Twerkkaus on erittäin hauska, seksikäs ja hien pintaan nostattava tanssityyli. Twerk-tunnilla opetetaan twerkkauksen oikeanlaista tekniikkaa, sekä twerk-koreografioita. Tunnille suositellaan otettavaksi polvisuojat mukaan.

Twerk Choreo

Koreografiaan keskittyvä twerk-tunti.

Twerk Tekniikka

Tekniikan oppimiseen ja hallitsemiseen keskittyvä twerk-tunti.

Vogue

Voguing on näyttävä tanssilaji, joka on saanut syntynsä New Yorkissa Harlemin mustien ja latinoiden LGBTQ-yhteisöstä. Harlemin ballroom-skenestä Madonnan maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nostama laji on ottanut runsaasti vaikutteita muun muassa  muotimaailmasta ja kamppailulajeista. 

Voguing-tyylejä on useita (esim. old way, new way, femme) ja kullakin tyylillä on omat tyypilliset tekniikkansa ja liikekielensä. Voguingissa on tanssillisia performance-kategorioita, muotikategorioita, kauneuskategorioita ja realness-kategorioita. Voguing-tunneilla keskitytään joko yhteen tyyliin tai tutustutaan eri tyyleihin. Kaikille voguing-tyyleille on tyypillistä runsas käsitekniikoiden käyttö tanssissa, erilaiset poseeraukset ja erittäin itsevarma asenne.

Waacking

Waacking-tunnilla käydään läpi perustekniikkaa: käsi- ja jalkatyöskentelyä, poseeraamista, groovea ja karakteria erilaisten harjoitusten avulla. Tunnin lopuksi tehdään lyhyt sarja tunnilla opituista asioista. Lisäksi tehdään freestyleharjoituksia.

Popping

Popping on 70-luvun Kaliforniassa syntynyt katutanssityyli. Popping tarkoittaa yksinkertaisimmillaan lihasten jännittämistä “poppaamista” musiikin rytmiin. Poppingissa on näyttäviä liikeitä, kehon isoloimista, jalkatyöskentelyä, pysähdyksiä, illuusiomaista liikettä ja paljon muuta. Popping tyyliä tanssitaan pääsääntöisesti Funk-musiikkiin (P-Funk, G-Funk, Modern Funk). Popping auttaa muun muassa lihasten hallinnassa, koordinaatiossa ja rytmiikassa. Popping on loistava tanssityyli myös tukemaan muita katutanssilajeja. 

Break

Break (breakdance, breaking, b-boying) on New Yorkista lähtöisin oleva alkuperäinen katutanssi. Break-tunneilla harjoitellaan lajin tekniikoita pystyssä ja lattialla, jonka lisäksi panostetaan lajin historiaan, rytmiin, itsevarmuuteen, ja fiilistelyyn.

Hip hop

Hip Hop-tunneilla keskitytään tekniikkaan, grooveen ja musikaalisuuteen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, erilaisista liike, tekniikka ja groove harjoituksista, sekä tunnin lopuksi harjoitusten pohjalta tehtävästä rutiinista. Lisäksi tunnilla tehdään erilaisia freestyle harjoituksia.

House

Tämä house-musiikin kanssa Chicagon ja New Yorkin klubeilla syntynyt ja kehittynyt tanssityyli on saanut vaikutteita monesta eri tanssityyleistä. Ominaista house-tanssille on jacking ja nopeatempoinen jalkatyöskentely. Tunneilla opitaan housen perus-askeleita, niiden variaatioita ja opitaan käyttämään niitä itse.

Locking

Locking on erittäin tanssillinen 70-luvulla syntynyt katutanssi-tyyli joka tanssitaan funk-musiikin tahtiin. Lockingin pioneerejä ovat Don Campbell, Greg Campbell Lock Jr, ja The Lockers-ryhmä. Ominaisia liikkeitä tälle rytmiselle ja energiselle tanssityylille ovat mm. the lock, pointit ja muscleman. Tunneilla opitaan lockingin perusteita funk-musiikkiä fiilistellen.

Junnu-Break

Junnu-Break on lasten oma break-tunti kaikille tanssista ja monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille. Tunneilla tutustutaan breakin ja hip hop -kulttuurin perusteisiin leikkien, pelien ja break-harjoitteiden avulla. Junnu-break -tunnilla lapsen itsetunto vahvistuu kannustavan ilmapiirin, hyvän yhteishengen ja onnistumiskokemusten kautta.

Bodyweight Training

Bodyweight training -tunnilla keskitytään erilaisiin tanssia tukeviin, kehonpainolla suoritettaviin lihaskuntoharjoitteisiin.
Tunnilla käydään läpi turvalliset ja tehokkaat harjoitustekniikat, tutustutaan kehonhuollon ja liikkuvuusharjoittelun perusteisiin ammattimaisessa ohjauksessa. Bodyweight training -tunti on ainutlaatuinen treeni tanssijoille ja kaikille jotka haluavat edistää fyysistä suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia.