Opettajaesittelyt

 • Jussi ”Focus” Sirviö
  Break

  Jussi aloitti tanssin breakilla vuonna 1995. Reilun 20-vuoden ura on vienyt Jussin katutanssin sanasaattajana yli 40:n eri maahan. Jussi on voittanut yli 50 ensimmäistä sijaa ympäri maailmaa, opettanut satoja workshoppeja ja tuomaroinut katutanssin maailman suurimmat katutanssikilpailut.

  Jussi on tunnettu monipuolisena tanssijana, päättäväisenä treenaajana ja ammattimaisena ja inspiroivana opettajana. Jussi julkaisi myös 2009 kulttimaineeseen nousseen opetus-DVD:n “Bboy Workshop”, jota on myyty tuhansia kappaleita ympäri maailmaa. Jussi pyörittää myös yhdessä b-girl AT:n kanssa online-opetuspalvelua B-Boy & B-Girl Dojoa. Jussin mukaan on ainoana maailmassa nimetty kilpailu Hollannissa: IBE Focus On Footwork Battle.

 • Linda Ilves
  House

  Linda Ilves on monipuolinen katutanssija, joka on kiertänyt maailmaa sekä oppimassa, että kisaamassa ryhmänsä CLEVA:n kanssa  vuosia. Hän on erikoistunut House- ja Hip hop-lajeihin ja on matkan varrella tullut menestystä kisoissa sekä SM-kisoissa että ulkomailla (mm. Ruotsissa, Yhdysvalloissa, Tsekeissä).

  Linda on opettajana inspiroiva ja kannustava, ja hänet tunnetaan hänen musikaalisuudestaan ja leikkisästä/vapaasta otteestaan tanssiin.
   

 • Jenni "Jeniwai" Tuunainen
  Popping

  Jeniwai on yksi Suomen tunnetuimmista popping tanssijoista ja hän kuuluu menestyneeseen Skitsoflex-ryhmään. Hän on matkustanut aktiivisesti ympäri maailmaa kilpailemassa, opiskelemassa ja esiintymässä poppingilla vuodesta 2006 lähtien (mm. Japanissa ja Yhdysvalloissa).

  Jeniwai on ollut kasvattamassa Suomen katutanssikulttuuria mm. järjestäen katutanssitapahtumia (SADE) ja ollen ensimmäisiä popping tanssijoita Suomessa joka lähti raivaamaan tyylille tietä. Hän on opettanut poppingia vuodesta 2008 lähtien. Opettajana hänet tunnetaan kovista treeneistä, kannustavasta otteesta ja hyvästä meiningistä.

 • Lilli Huttula
  Vogue, House

  Lilli aloitti katutanssien harrastamisen aikuisiällä, mutta päätyi nopeasti Suomen katutanssiskenen keskiöön. Vuodesta 2009 hän on kilpaillut menestyksekkäästi Suomessa ja muualla maailmassa, valmentanut useita ryhmiä SM-mitaleille, järjestänyt kymmeniä tapahtumia sekä esiintynyt niin taustatanssijana kuin teattereissa. Lilli on yksi tämän hetken menestyneimpiä suomalaisia house-, hiphop- ja vogue-tanssijoita ja osaamista hänellä on useista muistakin lajeista. Oman crewinsä lisäksi Lilli kuuluu kansainväliseen House of Yamamoto -voguekollektiiviin.

  Lilli on täsmällinen opettaja ja tunneillaan hän pureutuu lajitekniikkaan yksityiskohtaisesti. Oppilaiden omaa tyyliä rakennetaan alusta saakka teknisen osaamisen kanssa rinnakkain erilaisten harjoitteiden avulla.

 • Taija "Taya" Hinkkanen
  Break, Hip Hop, Bodyweight

  Taija "B-girl Taya" Hinkkanen aloitti hip hopin 90-luvun alussa ja on breikannut vuodesta 1997.Taija on kokenut Flow Mo Crew:n tanssija / tanssinopettaja ja on kilpaillut menestyksekkäästi, tuomaroinut ja pitänyt lukuisia workshoppeja ympäri maailmaa viimeisten 12 vuoden aikana. Taija sai kesällä kansainvälisen 2014 Spy Award -palkinnon tunnustuksena hiphop -kulttuurille tehdystä työstä ja inspiroimisesta maailmanlaajuisesti. Opettajana hänet tunnetaan energisestä, selkeästä ja kannustavasta opetustyylistään. Taija työskentelee tanssinopetuksen lisäksi myös personal trainerina  ja kehonpaino harjoittelun -ohjaajana.

 • Sami Harju
  Locking

  Vitsikkään leppoisa Sami tanssii lockingia tunteella. Will Funk For Food -ryhmän myötä tanssissa menestynyt Sami on kerännyt roppakaupalla niin kisa- kuin esiintymiskokemusta, jota itsetituleerattu tanssipanda jakaa eteenpäin tanssituntien muodossa. Kun Sami opettaa, niin on hauskaa ja hiki. Usein myös oppilailla.

 • Anniina Raittinen
  Dancehall, Twerk

  20 vuotta tanssia harrastaneena Anniina on kerryttänyt itselleen kokemusta monipuolisesti eri tanssilajeista. Anniina on kiertänyt ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa ja tanssinut festareilla useiden artistien taustatanssijana. Anniina tunnetaan suuren suosion saaneen twerk-lajin taitajana. Pyllyn pyöritys ei siis lopu, vaan se saa luvan jatkua! Humoristinen ja täysillä eteenpäin -asenteen omaava Anniina on rohkaiseva ja kannustava opettaja, joka toivoo oppilailtaan heittäytymistä ja uskallusta haastaa itsensä. Anniina painottaa, että oikeanlaisen tekniikan opettamisen lisäksi on tärkeää saada oppilaille hyvä fiilis ja hiki pintaan jokaisen tanssitunnin jälkeen.

 • Marika Peura
  hip hop, waacking

  Marika tanssii pääasiassa hiphoppia ja waackingia. Ahkeran treenaamisen lisäksi hän kilpailee, esiintyy ja opettaa. Ensimmäisen kerran Marika esiintyi tanssijana vuonna 1999. Määrätietoisen treenaamisen Marika aloitti vuonna 2007 New Yorkin reissun innoittamana. Hänelle matkustelu ja muihin tanssijoihin tutustuminen on ehdoton tanssin rikkaus. New Yorkin reissun lisäksi Marika on kerännyt tanssitietoutta Japanissa, Koreassa ja Euroopassa. Tärkein kehittyminen ja oppiminen on kuitenkin tapahtunut parhaiden ystävien seurassa. Parasta tanssissa on se fiilis kun keksii jotain itselleen uutta tai ylittää itsensä.

 • Mishka Luganski
  hip hop, house

  Mishka on ammattitanssija ja -koreografi, joka on erikoistunut freestyle-tanssiin. Mishkan cv on vaikuttava sisältäen suuria battleja ja esityksiä. Hän on myös RockUrok-tyylin ja kollektiivin kehittäjä/perustaja. Saiffalla hän opettaa hip hoppia ja housea.

 • Sanna Yrjänheikki
  somatic pilates + stretching

  Sanna on koulutettu Somatic Pilates ja Somatic Streching- ohjaaja, sekä opiskelee joogaohjaajaksi. Hän työskentelee freelance- tanssijana ja tanssinopettajana sekä kuuluu tanssikollektiivi Clevaan.

 Sanna tanssii pääasiassa hiphoppia ja housea. Tanssijan ammattinsa kautta Sanna ajautui pilateksen ja joogan pariin ja on harjoittanut molempia pitkään, mutta pilateksen uuden syvyyden hän löysi vasta vakavien polvi- ja olkapääleikkausten jälkeen. Fysioterapeuttinsa avulla hän syventyi pilatekseen kuntoutuksensa kautta mikä avasi hänelle täysin uuden maailman, sekä muutti hänen tapaansa liikkua, ajatella, hengittää ja ylipäätänsä olla. Monet loukkaantumiset ja sairastelut laittoivat Sannan pohtimaan elämäänsä uudelta kantilta ja on sen kautta myös kouluttautunut pääasiassa hyvinvointialoille.

 • Simeoni Juoperi
  break

  Simeoni "Slyrre äS" Juoperi Simeoni on tanssinut vuosituhannen vaihteesta ja vaikuttaa mm. ryhmissä Rancid Rockers, Hips Don't Lie, Vapaa Aika sekä rap-yhtyeessä Toistuvat Yllätykset.

  Tunneilla painotetaan tanssillisuutta, musikaalisuutta, oman kehon kuuntelua, improvisaatiota, aktiivista liikkumista sekä hauskanpitoa. Keskitymme myöskin etsimään omaa tyyliä ja tapaa liikkua. Kaikki vauvasta vaariin tai muoriin ovat erittäin tervetulleita.

 • Veera "Belle" Viitala
  dancehall

  Veera “Belle” Viitala elää intohimolleen dancehallille. Intohimo ja innostus lajia kohtaan on niin suuri, että Veera käy puolen vuoden välein Jamaikalla hakeamassa inspiraatiota ja kehittämässä ammattitaitoaan. Veera tanssii Unleash Crew:ssa (Official Dancehall Crew of the Year 2015). Veera on esiintynyt monipuolisesti aina pienistä klubikeikoista Ruisrockin päälavalle ja Helsingin Jäähalliin asti. Tunneillaan Veera painottaa, että dancehall tulee syvältä ja tanssi tulee tuntea aidosti omassa kehossa. Veeran tunneilla keskitytäänkin tekniikan lisäksi flown, oman ilmaisun ja tyylin löytymiseen. Tunneillaan Veera huomioi oppilaat yksilöinä ja tunneilla on aina hyvät vibat. Veeran tunnit ovatkit saaneet kiitosta erityisesti kannustavuudesta, rennosta ilmapiiristä ja oppilaiden nopeasta kehittymisestä.

 • Alexandra Pekanpalo
  Twerk, dancehall fusion, hip hop

  Alexandra on tanssinut koko ikänsä ja tanssinopettajana hän on toiminut lähes 10 vuotta johtavilla tanssikouluilla ympäri Suomea. Opetusten lisäksi Ässä on kisaillut aktiivisesti ja hyllystä löytyykin yksi SM kulta, pari hopeaa ja yksi pronssi, sekä muutama valmennusmitalli. Ässä on valmentaa myös ryhmiä eri kisoihin sekä keikkailee myös paljon ympäri vuoden tapahtumissa, keikoilla ja musiikkivideoissa. Hän tykkää hyvin paljon fuusioimisesta ja sekoittaakin koreografioissaan erilaisia tyylilajeja keskenään.

  Ässä on erittäin energinen ja iloinen persoona. Hänen tunneillaan on rento meno ja tärkeintä hänelle onkin tanssista nauttiminen, itsensä ilmaisu ja heittäytyminen. Tunneilla treenataan lihaskuntoa, tekniikkaa sekä esiintymistä, oman kehonhallintaa ja jorataan täysillä.

 • Ita Puusepp
  hip hop, house

  Ita aloitti hip hop -tanssin 2003 JJ:n, yhden Viron pioneerien opastuksella. 2009 Ita hurahti house-tanssiin rakastuen sen musiikkiin ja liikkeeseen. Siitä asti hän on matkustanut ulkomailla oppiakseen mestareilta, inspiroituakseen ja verkostoituakseen. Ita on kilpailemisen ja esiintymisen lisäksi muun muassa järjestänyt tapahtumia tukeakseen paikallista skeneä.

  Itan oppilaat ovat kuvailleet häntä intohimoiseksi ja positiiviseksi opettajaksi, joka etsii aina uusia tapoja oppilaiden haastamiseen ja kehittämiseen rohkaisevassa ja helposti lähestyttävässä ilmapiirissä.

 • Otto Björkman
  break

  Otto on hyväntuulinen tanssija Espoosta. Hän aloitti breikkaamisen 2007 sitten ja tiesi heti, että se oli hänelle oikea valinta. Breikin vapaus ja tanssijoiden eri tyylit pitävät sen vaihtelevana lajina vieläkin. Opetuksen ja opintojen ohella hän matkustaa paljon jameissa ja treeneissä ulkomailla. Otto hakee breikistä räjähtävyyttä, energistä läsnäoloa ja musiikin fiilistelyä. 

   

  Tunneilla lähdetään pienistä yksityiskohdista isoihin temppuihin. Kun perusteet ovat hallussa, niitä hiotaan ja kehitellään. Leikkimielisyys ja improvisaatio ovat tärkeitä osia, ja leppoisa ilmapiiri varmistaa että pidetään hauskaa.

 • Heidi Hartzell
  hip hop, house

  Heidi on Rovaniemellä kasvanut katutanssija, joka on opettanut ja treenannut monissa kouluissa lähes viisitoista vuotta. Hän uskoo kaikkien tanssilajien tukevan toisiaan ja siksi pyrkiikin itse treenaamaan mahdollisimman monipuolisesti.

  Heidille on opettajana tärkeää, että oppilaat pääsevät ensin lajin perusteisiin vahvasti kiinni ja siihen päälle sitten kasataan kaikenlaista maustetta oman mielen mukaan. Koreografia on tärkeä osa hänen tuntejaan, mutta myös impovisaatio harjoituksilla on suuri rooli, etenkin ylemmän tason tunneilla. Musikaalisuus ja ylipäätään kokonaisvaltainen tanssillisuus ovat tuntien punainen lanka ja myös ulosantia sekä eläytymistä harjoitellaan.

 • Henna Räty
  Afrobeats

  Henna Räty on Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2015 valmistunut tanssinopettaja, joka on erikoistunut länsiafrikkalaisiin tansseihin. Vuodesta 2012 alkaen Henna on tehnyt vuosittaisia treenimatkoja Senegaliin, missä hän treenaa ja esiintyy paikallisten ammattitanssijoiden ja -muusikoiden kanssa. Vuoden 2014 Henna asui Ghanassa opiskellen tanssia yliopiston tanssilinjalla. Länsiafrikkalaisten tanssien lisäksi Henna treenaa dancehallia ja twerkkiä esiintyvissä ja kisaavissa tanssiryhmissä Suomessa. Opettajana Henna on tarkka, mutta huumorintajuinen.

 • Giulia Oreto
  Latin Vibes, kehonhuolto

  Giulia on lempeä, kannustava ja aurinkoinen opettaja joiden tunneilla pääset nauttimaan musiikista, yhdessä olosta ja revittelystä. Giulia on monipuolinen katutanssija joka tällä hetkellä on rakastunut ja erikoistunut lattari-rytmeihin. Vuonna 2014 hän voitti salsa-stipendin ja sai treenata Liz Liran, moninkertaisen maailmanmestarin World Salsa Championship-kisoista, johdolla. Sen jälkeen hän on levittänyt salsan iloa mm vapaaehtoisprojektissa, jossa tarkoituksena oli kohentaa nuorten aikuisten itseluottamusta ja itsetuntoa tanssin kautta. 2016 hän valmistui liikunnanohjaajaksi ja aloittaa syksyllä luokanopettajan opinnot, joten opettaminen, oppiminen, oppilaiden hyvinvointi sekä kannustaminen ovat lähellä sydäntä. Tunneilta voi odottaa hikeä, naurua ja sukkia pyörittäviä rytmejä!

 • Roza Coco Ahmad
  Vogue

  Roza Ahmad on tanssija, koreografi ja ikonisen House of Ninjan jäsen vuodesta 2012. Hän on kisannut vuodesta 2010 voittaen yhteensä viisi Suomen mestaruutta mm. hip hop- muodostelmassa, duossa sekä pienryhmässä. Lisäksi Roza on koreografioinut menestyksekkäästi Hip Hop - ja Voguing-muodostelmia, -pienryhmiä sekä -duoja.

  Roza on kilpaillut menestyksekkäästi ulkomailla mm. Amsterdamissa, Berliinissä, Los Angelesissa ja Tukholmassa erityyppisissä katutanssitapahtumissa. Roza on esiintynyt ja koreografioinut usealle Suomalaiselle artistille kuten JVG:lle, Eveliiinalle, Krista Siegfriedsille, Elastiselle, Robinille, Anna Abreulle ja Redramalle. Roza on myös järjestänyt useita tanssitapahtumia Suomessa ja tehnyt myös itselleen nimeä Ballroom-maailmassa valokuvaajana.

 • Anna Saarikivi
  dancehall

  Anna Saarikivi sai ensikosketuksensa Dancehall-tanssiin vuonna 1999, mutta aloitti vuonna 2009 lajin aktiivisen treenaamisen. Vuosittaisten Jamaikan treenimatkojen lisäksi Anna hakee lisäoppia workshopeista, treenaa ja tekee yhteistyötä eri tanssijoiden kanssa. Anna on opettanut, esiintynyt ja kisannut monipuolisesti erilaisissa kokoonpanoissa ja työskennellyt tanssijana mm. House of Dancehallissa Kingstonissa, Jamaikalla. Anna on energinen ja kannustava mutta myös tarkka opettaja joka painottaa opetuksessaan flown, tekniikan sekä ilmaisun löytymiseen. Anna on tanssinut lapsesta asti, mutta kokee silti olevansa ikuinen oppilas ja on aina halukas haastamaan itseään ja oppilaitaan.